27 Ιανουαρίου 2023

Κολώνα φωτισμού «τρυπά» μπαλκόνι πολυκατοικίας
Πολλοί είναι εκείνοι που αναρωτιούνται δε, εάν πρώτα τοποθετήθηκε στο σημείο η κολώνα και μετά χτίστηκε η πολυκατοικία ή το αντίστροφο.

«Η κολώνα είναι ένα σήμα κατατεθέν για την πόλη της Ξάνθης» δήλωσε με δεικτικό τρόπο δημοσιογράφος της ΕΡΤ.

Η συγκεκριμένη φωτογραφία έχει γίνει viral καθώς κάνει τον γύρο του διαδικτύου. Κάτοικοι της περιοχής δηλώνουν ότι προηγήθηκε η τοποθέτηση της κολώνας φωτισμού και εκ των υστέρων χτίστηκε «γύρω» της η πολυκατοικία.

Σ’ ένα μπαλκόνι, στον 1ο όροφο πολυκατοικίας, στην είσοδο της πόλης στην Ξάνθη υπάρχει μία τσιμεντένια κολώνα της ΔΕΗ. Και όπως αναρωτήθηκε η δημοσιογράφος, το ερώτημα είναι αν πρώτα τοποθετήθηκε η κολώνα και μετά κτίστηκε η πολυκατοικία ή το αντίστροφο.

«Η κολώνα είναι ένα σήμα κατατεθέν για την πόλη της Ξάνθης» δήλωσε με δεικτικό τρόπο η ρεπόρτερ αναφέροντας ότι στον τσιμεντένιο στύλο της ΔΕΗ τοποθετείται το μπάνερ καλωσορίσματος για όλους όσοι επισκέπτονται την Ξάνθη και το καρναβάλι.

Όπως επισήμανε, κάτοικοι της περιοχής δήλωσαν στην εκπομπή ότι προηγήθηκε η τοποθέτηση της κολώνας φωτισμού και εκ των υστέρων κτίστηκε γύρω της η πολυκατοικία, που είναι άγνωστο αν περιλαμβάνει στα σχέδιά της αυτό το ξεχωριστό δομικό στοιχείο.
xanhtidaily


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΜΗ ΓΡΑΦΕΤΕ GREEKGLISH !