27 Νοεμβρίου 2021

Κατερίνη: Εξακριβώθηκε η δράση εγκληματικής οργάνωσης
Τη δράση εγκληματικής οργάνωσης που δραστηριοποιούνταν συστηματικά στη διακίνηση μη νόμιμων αλλοδαπών, κατάφεραν να εξακριβώσουν αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Κατερίνης στο πλαίσιο συντονισμένων αστυνομικών ερευνών.

Καταγγελία για τον Αντιδήμαρχο καθαριότητας
Θα περίμενε κανείς σε καιρό πανδημίας, και με την έξαρση των κρουσμάτων που παρατηρείται στο νομό Πιερίας, η καθαριότητα στα σχολεία να είναι προτεραιότητα για τους δήμους. Πλην όμως υπάρχει ένα σχολείο, που και στο θέμα της καθαριότητας είναι, όπως φαίνεται, ο παρίας μεταξύ όλων των σχολείων του Δήμου Κατερίνης.

Η "Κυριακή στο χωριό ξανά" στο Λιβάδι Ολύμπου
Το Λιβάδι Ολύμπου, θα επισκεφθεί αυτήν την Κυριακή, 28 Νοεμβρίου, στις 12:30, η αγαπημένη εκπομπή της ΕΡΤ3 «Κυριακή στο Χωριό ξανά».
Στο χωριό που επιμένει στην παράδοση, ο Κωστής Ζαφειράκης παρακολουθεί τις εργασίες των δασεργατών και κουβεντιάζει μαζί τους για τις συνθήκες της δουλειάς τους και τη ζωή τους εκεί.

ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ Α ΒΟΗΘΕΙΩΝ ΣΤΟ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟ ΜΕΓΑΡΟ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ΑΠΟ ΤΗ ΔΙΑΣΩΣΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΠΙΕΡΙΑΣ
Οι πρώτες βοήθειες είναι ένα «σημαντικό εργαλείο απόκρισης», ώστε να αντιμετωπιστεί αποτελεσματικά και έγκαιρα οποιοδήποτε περιστατικό χρήζει βοήθειας και ανάγκης. Είναι δηλαδή οι άμεσες και προσωρινές φροντίδες δράσεις και ενέργειες οι οποίες παρέχονται από τον τυχόντα πολίτη στο θύμα ενός ατυχήματος, σε κάποιον που αρρώστησε ή που έχει καταρρεύσει έως ότου φτάσει η ειδικευμένη βοήθεια.

Συλλυπητήριά Πιερικού για την απώλεια του Σάββα Παπαδόπουλου (Αμερικάνος)
Σύσσωμο το Δ.Σ. του ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ και όλη η μελανόλευκη ΠΙΕΡΙΚΗ οικογένεια εκφράζουν τα ειλικρινή, θερμά και βαθύτατα συλλυπητήριά τους στην οικογένεια του αγνού, σεμνού κι εξαίρετου φιλάθλου μας Σάββα Παπαδόπουλο(Αμερικάνος). Ο εκλιπών υπήρξε ένθερμος υποστηρικτής πολλών ετών της μελανόλευκης ομάδας μας, ταξιδεύοντας σ΄ όλα τα μήκη της Πατρίδας μας, ώστε να είναι κοντά στην ομάδα που αγάπησε κι λάτρεψε. Ευχόμαστε να είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει και ο Θεός να αναπαύσει την ψυχή του, δίνοντας δύναμη και κουράγιο στους οικείους του…

Στον Πιερικό Αρχέλαο ο Ηλίας Λοτζανιώτης
Ο Πιερικός Αρχέλαος ανακοινώνει την πρόσληψη του Ηλία Λοτζανιώτη για ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας του ανδρικού τμήματος.
Πέρα από την εγνωσμένη αξία του, ο Ηλίας Λοτζανιώτης διαθέτει το ήθος και την προπονητική εμπειρία γι αυτή τη θέση.

Περιφερειακή Οδός Κατερίνης και ολοκλήρωση των κόμβων: Ένα έργο που χρονίζει
Απαντήσεις από τον αρμόδιο υπουργό ως προς το ακριβές χρονοδιάγραμμα της ολοκλήρωσης των εργασιών του έργου της περιφερειακής οδού Κατερίνης, ζητά με ερώτησή της η Βουλεύτρια Πιερίας ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ Ελισσάβετ (Μπέττυ) Σκούφα, ένα έργο το οποίο αντιμετωπίζει μια σειρά ζητημάτων ως προς την ολοκλήρωσή του.