12 Ιουνίου 2022

Άρπαξε από 78χρονη 80.000 ευρώ παριστάνοντας τον ηλεκτρολόγο
Ογδόντα χιλιάδες ευρώ και χρυσαφικά μεγάλης αξίας, άρπαξε «ηλεκτρολόγος» της ΔΕΗ από ηλικιωμένη γυναίκα στην περιοχή της Νέας Χαλκηδόνας, σύμφωνα με πληροφορίες του Vradini.gr.

Απίστευτος πόνος και κάψιμο από την μωβ μέδουσα
Στα πλοκάμια της Πελάτζια Νοκτιλούκα, της μωβ μέδουσας, πιάστηκε η Ευαγγελία, που πριν λίγες ημέρες πήγε για μπάνιο στην παραλία Πάχη Μεγάρων. Ήταν τόσο έντονος ο πόνος από το τσίμπημα της μέδουσας που κόλλησε πάνω της που όπως φαίνεται στις φωτογραφίες το αποτύπωμα της έμεινε σαν τατουάζ πάνω στο σώμα της Ευαγγελίας.

Συνελήφθη 43χρονος με 2.500.000 αρχεία παιδικής πορνογραφίας !Στις φυλακές Γρεβενών βρίσκεται πλέον ο 43χρονος ο οποίος συνελήφθη στη Δράμα από αστυνομικούς της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος με την κατηγορία ότι κατείχε περισσότερα από 2,5 εκατομμύρια αρχεία με σκληρό υλικό παιδικής πορνογραφίας. Πρόκειται για τον μεγαλύτερο όγκο πορνογραφικού υλικού που έχει βρεθεί ποτέ στην Ελλάδα.

Περισσότερα από 30 εκατομμύρια ευρώ για αναπτυξιακά έργα στην Πιερία
Περισσότερα από 30 εκατομμύρια ευρώ έχουν επενδυθεί κατά την τελευταία διετία σε αναπτυξιακά έργα μεταφορικών υποδομών στην Περιφερειακή Ενότητα Πιερίας, ορισμένα από τα οποία έχουν ήδη ολοκληρωθεί και άλλα βρίσκονται σε εξέλιξη και προγραμματισμό για το επόμενο διάστημα. Πρόκειται για αναβαθμίσεις και ενισχύσεις παλαιών γεφυρών κατά μήκος του αυτοκινητόδρομου στην Πιερία, αλλά και την πλήρη αναβάθμιση της σήραγγας Κατερίνης.

Προσοχή: Σαλμονέλα σε ρολό κοτόπουλο -Μην το καταναλώσετε
Ο Ε.Φ.Ε.Τ. και ειδικότερα η Περιφερειακή Διεύθυνση Κεντρικής Μακεδονίας, κατά τη διενέργεια ελέγχων στο πλαίσιο του Προγράμματος «Επίσημος Έλεγχος Μικροβιολογικών Κριτηρίων Ασφάλειας Τροφίμων» έτους 2022, προέβη σε δειγματοληψία παρασκευάσματος κρέατος με τα στοιχεία: ΡΟΛΟ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ 1κιλ. ΚΤΨ.,

Ξεφόρτωσαν τα μπάζα τους στην παραλία!
Οργισμένη και απόλυτα δικαιολογημένη η αντίδραση του Εξωραϊστικού Συλλόγου Καστρί Λουτρό, που με ανάρτησή του στηλιτεύει την απαράδεκτη ενέργεια αγνώστων, που θεώρησαν καλό να ξεφορτωθούν τα μπάζα τους στην παραλία!!