2 Φεβρουαρίου 2023

Γεωργικά Φάρμακα Μιχαλός Ιωάννης στην Κονταριώτισσα
Τα Γεωργικά Φάρμακα Μιχαλός Ιωάννης είναι μια τοπική επιχείρηση που ξεκίνησε το 1990 και συνεχίζει μέχρι σήμερα την επιτυχημένη πορεία της στον τομέα της γεωργίας. Χειριζόμαστε την ανάπτυξη και διαχείριση κάθε είδους γεωργικών δραστηριοτήτων.

Δρ. Αναστάσιος Σταλίκας Ψυχολόγος στην Κονταριώτισσα

Ο Δρ. Αναστάσιος Σταλίκας γεννήθηκε στην Κονταριώτισσα – Πιερίας. Είναι Ερευνητής- Κλινικός- Αθλητικός Ψυχολόγος, Προϊστάμενος του Τμήματος Αθλητικής Ψυχολογίας και Επικεφαλής στο Εθνικό Κέντρο Αθλητικών Ερευνών του ΟΑΚΑ κατά την περίοδο 2006-2007.

Δήμος Κατερίνης : Απαξιωτικός? Ανάλγητος ή Ανίκανος?
Πως μπορεί κανείς να ερμηνεύσει την ηχηρά αδικαιολόγητη απουσία, των πλέον αρμόδιων, από την εκδήλωση της σχολικής κοινότητας του 5ου Γενικού Λυκείου Κατερίνης, με θέμα τη νοσηρή και επικίνδυνη κατάσταση στην οποία εκτίθενται καθημερινά τα παιδιά μας?

Ο Παύλος Πολάκης την Παρασκευή 10 Φεβρουρίου στην Κατερίνη
Την Παρασκευή 10 Φεβρουαρίου 2023 η ΝΕ του ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ Πιερίας διοργανώνει συνεστίαση στην αίθουσα δεξιώσεων Grande Sala από ώρα 19.00 με κεντρικό ομιλητή τον Παύλο Πολάκη, πρώην υπουργό της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ. Θα συναντηθούμε, θα συνομιλήσουμε, θα διασκεδάσουμε και θα εκφράσουμε την αντίθεση μας στην σκληρή, αντιλαϊκή, νεοφιλελεύθερη κυβερνητική πολιτική του Μητσοτάκη και της κυβέρνησης της ΝΔ της ακρίβειας, των ανισοτήτων,των σκανδάλων, των παρακολουθήσεων - υποκλοπών, του σήριαλ διαρκείας αντιδημοκρατικών εκτροπών. Είμαστε έτοιμοι για τον εκλογικό αγώνα και την νίκη στις επικείμενες βουλευτικές εκλογές, για την δημοκρατική - προοδευτική κυβέρνηση συνεργασίας για Δημοκρατία - Δικαιοσύνη - Ισονομία.

Ο Γιώργος Κουκουσέλας ο νέος διευθυντής της Αστυνομικής Διεύθυνσης Πιερίας
Ο μέχρι πρότινος Υποδιευθυντής της Αστυνομικής Διεύθυνσης Πιερίας Γιώργος Κουκουσέλας, αναμένεται να είναι, σύμφωνα με πληροφορίες, ο νέος Αστυνομικός Διευθυντής, μετά την προαγωγή του Γιώργου Τζήμα σε Γενικό Περιφερειακό Διευθυντή της Κεντρικής Μακεδονίας.


lefteria

Στην Κατερίνη αύριο ο Δημήτρης Κουτσούμπας
Ο Γενικός Γραμματέας της ΚΕ του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας θα επισκεφθεί αύριο Παρασκευή 3 Φεβρουαρίου, την Κατερίνη.

Στις 19.00 το απόγευμα θα μιλήσει σε πολιτική συγκέντρωση στην αίθουσα του Συνεδριακού Κέντρου του Δήμου Κατερίνης.

Τιμητική Βράβευση της Εταιρείας “ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ” Α.Ε.


Στη διάρκεια της εκδήλωσης για την συνθήκη της Λωζάνης την Δευτέρα 30-1-2023 με επίσημους ομιλητές τον κ. Άγγελο Συρίγο Υφυπουργό Παιδείας και τον κ. Αλκιβιάδη Στεφανή Σύμβουλο της Κυβέρνησης επί Ακριτικών Περιοχών