13 Απριλίου 2023

Δεύτερη στην Ελλάδα στην παλη η Σεϊταρίδου των Ολυμπίων Κατερίνης
Το ασημένιο μετάλλιο κατέκτησε στο πανελλήνιο πρωτάθλημα ελευθέρας γυναικείας πάλης στην κατηγορία των 73 κιλών των κορασίδων (u15) ,η Σεϊταρίδου Έλληαννα την Κυριακή 9 Απριλίου .
Η ανερχόμενη Μακεδόνισσα αθλήτρια των Ολυμπίων Κατερίνης

Απαγόρευση αλιείας στα εσωτερικά ύδατα του Νομού Πιερίας
Το Τμήμα Αλιείας σας ενημερώνει ότι, σύμφωνα με την αριθ. 257732(5448)/12.04.2023 Απόφαση Αντιπεριφερειάρχη Πιερίας κας Σοφίας Μαυρίδου (ΑΔΑ: 9Θ957ΛΛ-Χ45) και την αριθ. 217521(1416)/28.03.2023 Απόφαση Αντιπεριφεριάρχη Αγροτικής Οικονομίας της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας κ. Γεωργίου Κεφαλά (ΑΔΑ: ΨΦΥΥ7ΛΛ-ΞΘ4), ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ

Έπιπλα & Διακόσμηση Fylliana στον Κορινό

 FYLLIANA - ΧΑΛΕΠΛΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΑΕ
Κεντρικά Γραφεία
7ο χλμ Νέας Εθνικής Οδού Κατερίνης - Θεσσαλονίκης, Κορινός, 60150, ΠΙΕΡΙΑΣ
Έπιπλα Γενικά
Τηλέφωνο:
2351045451


Κατασχέθηκαν περισσότερα από 8,5 κιλά ηρωίνης
Περισσότερα από 8,5 κιλά ηρωίνης πριν αυτά διοχετευτούν σε στέκια ουσιοεξαρτημένων ατόμων κατέσχεσαν έπειτα από επισταμένη έρευνα και συντονισμένες ενέργειες αστυνομικοί του Τμήματος Γενικών Υποθέσεων της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης.

Έλλειψη εξοπλισμού και μόνιμου προσωπικού στην Π.Υ Λιτοχώρου
«Πρέπει όλοι να συνειδητοποιήσουμε τη σημασία της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Λιτοχώρου και να επιλύσουμε τα προβλήματα που αντιμετωπίζει, καθώς έχει μια ιδιαιτερότητα:όσο απαραίτητη είναι το καλοκαίρι άλλο τόσο απαραίτητη είναι και το χειμώνα,

46χρονος εργάτης καταπλακώθηκε από οδοστρωτήρα στον Κορινό
Υπέκυψε στα τραύματά του ο 46χρονος εργάτης, ο οποίος είχε τραυματισθεί προχθες το απόγευμα στον Κορινό κατά τη διάρκεια εργασιών για την κατασκευή πεζοδρομίου στον δρόμο από τον Κορινό μέχρι την παραλία.

Διπλωτός χορός και κάψιμο της Ρόκας στη Ρητίνη
Ένα έθιμο κατ’ εξοχήν πασχαλιάτικο, το «Κάψιμο της Ρόκας», συναντιέται στα χωριά των Πιερίων και συνεχίζει στις μέρες να πραγματοποιείται συνήθως την Τρίτη του Πάσχα. Με τοπικές παραλλαγές στην οργάνωση, τα τραγούδια, τη διαδικασία, χωρίς να διαφέρει στο βασικό αφήγημα.

Αστυνομικός του Τμήματος Τροχαίας Κατερίνης βρήκε και παρέδωσε πορτοφόλι !
Ο Ανθυπαστυνόμος Τριαντάφυλλος Παπαδόπουλος του Τμήματος Τροχαίας Κατερίνης , βρήκε πορτοφόλι με αρκετά χρήματα και το παρέδωσε στην κάτοχό του. Η γυναίκα ευχαρίστησε δημόσια τον ευγενή άνδρα για την θεσπέσια πράξη του.

Ενοικιάζεται κατάστημα με....δωρεάν τους πρώτους 6 μήνες !
Mε δωρεάν τους πρώτους 6 μήνες ενοικιάζεται κατάστημα στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, όπως αναγράφεται σε ταμπέλα στην πρόσοψη του ακινήτου!

ΠΑΠ Stores - Αφοί Παπαδόπουλοι Εταιρία Δομικών Υλικών στον Κορινό

 
Εταιρία Δομικών Υλικών - Θερμομόνωση - Υγρομόνωση - Χρώματα - Κατάστημα Εργαλείων
2351 042364

papadopouloiafoi@gmail.com
7ο χλμ Παλαιάς Εθνικής Οδού Κατερίνης - Θεσσαλονίκης (Είσοδος, Κορινός