5 Σεπτεμβρίου 2022

Ανοικτή πρόσκληση συμμετοχής στο 1ο Γαστρονομικό Φεστιβάλ Ολύμπου
Ο Δήμος Δίου-Ολύμπου διοργανώνει το 1ο Γαστρονομικό Φεστιβάλ Ολύμπου, την Παρασκευή 17 και Σάββατο 18 Σεπτεμβρίου 2022 σε Δίον, Λιτόχωρο και Πλαταμώνα.

Η Μαρία Γκριμούλα-Δρέβελη υποψήφια δημοτική σύμβουλος Δίου-Ολύμπου με τη ΣΥΝθεση
Η Μαρία Γκριμούλα-Δρέβελη είναι από την Κονταριώτισσα και εργάζεται στον τομέα της υγείας. Δυναμική και με διάθεση προσφοράς, έχει διατελέσει πρόεδρος του πολιτιστικού συλλόγου «ΠΙΕΡΕΣ» επί σειρά ετών. Κινητήρια δύναμη για την ενασχόλησή της με τα κοινά ειναι η αγάπη για τον τόπο και η αγωνία της για το μέλλον, σε ένα δήμο με ανάπτυξη και δυναμική. Συνεχίζουμε με τη Μαρία την κοινή πορεία στη ΣΥΝθεση, με την οποία θα είναι υποψήφια δημοτική σύμβουλος στις επόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές. Της ευχόμαστε δύναμη και επιτυχία!

Fund ζητάει από πεθαμένο πληρωμή 168.000 Ευρώ για δάνειο εργατικής κατοικίας
Ο Σύλλογος Δανειοληπτών και Προστασίας Καταναλωτών Βορείου Ελλάδος, έστειλε την Παρασκευή 2 Σεπτεμβρίου 2022 επιστολή στον Διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδας, κ. Ιωάννη Στουρνάρα, στην οποία καταγγέλλει την απαίτηση ενός fund που εκπροσωπείται από την εταιρεία doValue, για την άμεση αποπληρωμή €168.000, σε τρεις μηνιαίες δόσεις των ...51 χιλιάδων, δανείου μόλις 47 χιλιάδων ευρώ!

Χάλκινος παγκόσμιος πρωταθλητής ο Γκιρνης των Ολυμπίων Κατερίνης
Ακομα μια τεραστια επιτυχία για την Εθνική ομάδα της πάλης κατέκτησε ο Γκιρνης Ραφαήλ των Ολύμπιών Κατερίνης με το χάλκινο μετάλλιο για το 2022 στο παγκόσμιο πρωτάθλημα πάλης στην άμμο που διεξήχθη στην κοσμοπολίτικη Κωνστάντζα της Ρουμανίας την Παρασκευή 2 Σεπτεμβρίου .

Απεγκλωβισμός οδηγού στο Λιτόχωρο
Έναν άνθρωπο απεγκλώβισαν δυνάμεις της πυροσβεστικής από το αυτοκίνητό του, το οποίο είχε παρασυρθεί από ορμητικά νερά, μετά τη σφοδρή βροχόπτωση και την καταιγίδα στο Λιτόχωρο στην Πιερία…

Αύριο το πρωί η κηδεία του γνωστού πνευμονολόγου Θεόδωρου Γκέγκα
Αύριο το πρωί η ώρα 11:30 στην Κατερίνη θα τελεστεί η κηδεία του ιατρού πνευμονολόγου Θεόδωρου Γκέγκα, ο οποίος έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 44 ετών.

Η εξόδιος ακολουθία του εκλιπόντος θα τελεστεί στον Ιερό Ναό Αγίας Τριάδος.