12 Μαΐου 2022

Νέοι βανδαλισμοί στο ΓΕΛ Ελασσόνας
Τον κόπο που κατέβαλαν μαθητές του ΓΕΛ Ελασσόνας, να ζωγραφίσουν τους εξωτερικούς τοίχους του σχολείου τους, καλύπτοντας με αυτό τον τρόπο συνθήματα και διάφορα σχέδια εξωσχολικών που ασχήμυναν την εικόνα του, δεν σεβάστηκαν κάποιοι ασυνείδητοι, οι οποίοι πετώντας μπογιές, κατέστρεψαν τις ζωγραφιές των μαθητών.

Ξεκίνησε η αντικατάσταση του Δικτύου ύδρευσης στην Ελασσόνα
Ξεκίνησε από το κέντρο της Ελασσόνας και θα επεκταθεί σε όλες τις γειτονιές της πόλης το έργο της αντικατάστασης του δικτύου ύδρευσης πόλης Ελασσόνας.

Σε λίγες ημέρες θα αποκατασταθεί το πρόβλημα με το ΑΤΜ της Τράπεζας Κεντρικής Μακεδονίας
Στην μετάπτωση για το εννιαίο σύστημα με την Τράπεζα Σερρών που γίνεται ενοποίηση και συγχρόνως αναβάθμιση οφείλεται σύμφωνα με πληροφορίες του Katerinipress το πρόβλημα στο ΑΤΜ του καταστήματος της Κατερίνης.

Σε λίγες ημέρες το πρόβλημα θα αποκατασταθεί και οι πελάτες της Τράπεζας Κεντρικής Μακεδονίας, που ως γνωστό στηρίζει αρκετές επιχειρήσεις της Πιερίας, θα μπορούν να εξυπηρετηθούν κανονικά. Λίγη υπομονή ακόμη λοιπόν.

Enter
Ilias

Citroën Παναγιωτίδης από το 1991 στην Κατερίνη
Από το 1991 η εταιρία μας ανήκει στο δίκτυο των επίσημων διανομέων της Citroën Ελλάς ΑΒΕΕ. Η συνεχής αφοσίωσή μας στην άμεση και αποτελεσματική εξυπηρέτηση του πελάτη, μας καθιέρωσαν στις πρώτες θέση της ελληνικής αγοράς.

Πτώση δυο ανήλικων κοριτσιών στη θάλασσα στη Θεσσαλονίκη
Ενημερώθηκε, μεσημβρινές ώρες σήμερα, η Λιμενική Αρχή Θεσσαλονίκης, για πτώση δυο ανήλικων κοριτσιών στη θαλάσσια περιοχή “Νέας Παραλίας” Θεσσαλονίκης.
Στην περιοχή μετέβη περιπολικό σκάφος Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. καθώς και περιπολικό όχημα Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. Ωστόσο, τα δυο ανήλικα κορίτσια εξήλθαν με ίδιες δυνάμεις από τη Θάλασσα, ενώ μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης “Αχέπα”.
Προανάκριση διενεργείται από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Θεσσαλονίκης

Λεπτοκαρυά: Δάσκαλοι ξέχασαν παιδάκι με νοητική στέρηση σε εκδρομή !
Ένα απίστευτο περιστατικό συνέβη λίγο πριν το Πάσχα, σύμφωνα με πληροφορίες του Katerinipress , κατά τη διάρκεια εκδρομής δημοτικού σχολείου της Λεπτοκαρυάς. Δάσκαλοι και Διευθυντής , κατα την επιστροφή από μίνι εκδρομή σε παιδική χαρά , ξέχασαν εκεί παιδάκι με νοητική στέρηση !

Ανταλλακτικά μοτοσυκλετών motoparts-glykogiannis στο Λιτόχωρο
Το motoparts-glykogiannis είναι ηλεκτρονικό κατάστημα της εταιρείας Γλυκογιάννης Θεόδωρος.

Η εταιρία δραστηριοποιείτε στο χώρο ανταλλακτικών μηχανών δίκυκλων και παροχής υπηρεσιών από το 2016.

"Όνειρό μας να γίνει το ποτάμι μας ο Πέλεκας, η καρδιά της Κατερίνης "

Μετά από ενημέρωση του Συλλόγου από κατοίκους και επαγγελματίες της Περιοχής του «Πέλεκα» βρεθήκαμε σ ’αυτό το χώρο, στο ύψος του καταυλισμού των Ρομά και διαπιστώσαμε την συσσώρευση σκουπιδιών καθώς και αποδείξεις καύσεις μέρους αυτών.

Κάστρο Πλαταμώνα: "Καταπληκτική θέα - Απερίγραπτη ομορφιά - Ανεπαρκής ξενάγηση
Το Κάστρο Πλαταμώνα, λίγο πολύ όσοι κατοικούμε στην Πιερία, το γνωρίζουμε όλοι. Όπως είναι φυσικό το γνωρίζουν και χιλιάδες άνθρωποι που έρχονται για διακοπές ή απλά περνούν από το νομό μας την καλοκαιρινή περίοδο και όχι μόνο.

Συνεταιρισμός Τεχνιτών Αυτοκινήτων & Μηχανημάτων Ν. Πιερίας
Ο Συνεταιρισμός ιδρύθηκε το 1992 από επαγγελματίες μηχανικούς και άλλους τεχνικούς του αυτοκινήτου. Στόχος η ποιοτική και εγγυημένη διάθεση προϊόντων και εμπορευμάτων για την ασφάλεια των συνανθρώπων μας.

Συχνά προβλήματα με το ΑΤΜ της Συνεταιριστικης Τράπεζας Κεντρικής Μακεδονίας στην Κατερίνη


Προβλήματα με το ΑΤΜ της Συνεταιριστικης Τράπεζας Κεντρικής Μακεδονίας στην Κατερίνη φαίνεται να αντιμετωπίζουν πελάτες της τράπεζας. Δεν είναι λίγες οι φορές που δε λειτουργεί η κάρτα αλλά και το e-banking. Καλό να το δουν οι υπεύθυνοι του καταστήματος για την καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών.

Στις 23/05 ξεκινούν οι εγγραφές στο τμήμα Προσχολικής Αγωγής Λιτοχώρου
Ανακοινώνεται ότι το Τμήμα Προσχολικής Αγωγής του Δήμου Δίου-Ολύμπου (Δημοτικός Παιδικός Σταθμός Λιτοχώρου) θα δέχεται αιτήσεις εγγραφής για τη νέα σχολική περίοδο 2022-2023 από τις 23 Μαΐου 2022 έως τις 17 Ιουνίου 2022 στη διεύθυνση Απόλλωνος 3, 602 00 Λιτόχωρο.

Αστικό Κτελ Κατερίνης: "Τα λεωφορεία περνάνε όποτε θέλουν, οι οδηγοί είναι αγενέστατοι"Πολλά τα παράπονα των επιβατών του Αστικού ΚΤΕΛ Κατερίνης, όπως διαπιστώνει εύκολα κανείς στην αξιολόγηση της σελίδας του στην Google. Σίγουρα το γεγονός αυτό θα πρέπει να ανησυχήσει τους ανθρώπους της επιχείρησης και να βρεθούν λύσεις που θα αντιστρέψουν τις γνώμες των επιβατών. Ας δούμε μερικές από αυτές: 

Κ.Υ Αιγινίου: " Φιλότιμες προσπάθειες από το λιγοστό προσωπικό του "


Τα προβλήματα υποστελέχωσης στο Κ.Υ Αιγινίου είναι επίσης γνωστά. Παρόλαυτα κάτοικοι και επισκέπτες δηλώνουν ευχαριστημένοι από τις προσπάθειες του νοσηλευτικού και ιατρικού προσωπικού. Δείτε μερικά από τα σχόλια τους: 

Κ.Υ Λιτοχώρου: 'Πάτησα αχινό και μου είπαν να πάω σπίτι μου να τα βγάλω με τσιμπιδακι "
Σε γενικές γραμμές οι κριτικές για το Κέντρο Υγείας Λιτοχώρου και την εξυπηρέτηση που τυγχάνουν εκεί κάτοικοι και επισκέπτες είναι πραγματικά καλές.

Πικετοφορία στην Κατερίνη από την Επιτροπή Ειρήνης Πιερίας
Η Επιτροπή Ειρήνης Πιερίας καλεί τα εργατικά σωματεία, τις συνδικαλιστικές οργανώσεις, τους φορείς των αυτοπασχολουμένων και των αγροτών, των γυναικών, της νεολαίας, καλεί όλο το λαό σε κλιμάκωση του αγώνα ενάντια στην Ελληνοαμερικανική Συμφωνία για τις Βάσεις, που η κυβέρνηση της ΝΔ φέρνει στη Βουλή με τη διαδικασία του κατεπείγοντος!

Σήμερα στο Περιφερειακό ιατρείο Κορινού η γιατρός κα. Αετού
Την Πέμπτή 12 Μαϊου η γιατρός κ. Αετού, θα βρίσκεται στο Περιφερειακό ιατρείο Κορινού.

Οι πολίτες μπορούν να προσέρχονται μόνο με ραντεβού, το οποίο κλείνεται τηλεφωνικά 14:30 με 15:15 στο τηλ: 23510 41207.

Ο Πιερικός ζητά ακύρωση της ολικής επικύρωσης των βαθμολογιών της SL2
Στο Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ προσέφυγε ο Πιερικός, ζητώντας να ακυρωθεί η απόφαση της Σούπερ Λίγκας 2 σχετικά με την ολική επικύρωση των βαθμολογιών των δύο ομίλων.

Γεμίζουν λεωφορεία στη Βέροια για τον Τελικό στη Λιβαδειά
Την δυναμική συμπαράσταση των φιλάθλων της και στο δεύτερο μπαράζ με τον Λεβαδειακό θα έχει η ΒΕΡΟΙΑ, καθώς πολλοί φίλοι της ομάδας θα ταξιδέψουν την Κυριακή στην Λιβαδειά, με σκοπό να πανηγυρίσουν την πολυπόθητη άνοδο.

Ανταλακτικά αυτοκινήτων VW, Seat, Audi και Skoda Power Team στην Κατερίνη
Η εταιρεία Power team βρίσκεται στην Κατερίνη και δραστηριοποιείται στην εμπορία και τη διάθεση γνήσιων ανταλλακτικών αυτοκινήτων. Η επιχείρηση ιδρύθηκε τον Ιανουάριο του 2012 από τον Κώστα Λαζαρίδη, απόφοιτο της Σχολής Τεχνολόγων Οχημάτων Θεσσαλονίκης.

4απλά εμβολιασμένος αλλά, θετικός στον κορωνοϊό ο Μητροπολίτης Νεαπόλεως και Σταυρουπόλεως
Η Ιερά Μητρόπολη Νεαπόλεως και Σταυρουπόλεως ανακοίνωσε ότι στο πλαίσιο του εβδομαδιαίου προληπτικού ελέγχου, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Νεαπόλεως και Σταυρουπόλεως, κ. Βαρνάβας, βρέθηκε θετικός στην Covid-19.

" Σοφία Τσιραμπίδου θα σε θυμόμαστε πάντα με αγάπη"
"Η διευθύντρια, οι καθηγητές και οι μαθητές του Εσπερινού Γενικού Λυκείου Κιλκίς εκφράζουν τη θλίψη τους για τον αδόκητο χαμό της μαθήτριας και συμμαθήτριας Τσιραμπίδου Σοφίας.

Δημοτική Βιβλιοθήκη Λιτοχώρου: Δωρεάν ενημερωτικές δράσεις για τη διάδοση του έργου ERASMUS
Η Δημοτική Βιβλιοθήκη Λιτοχώρου βρίσκεται στο τελικό στάδιο του προγράμματος Erasmus+, στο πλαίσιο του έργου «Οι περιφερειακές βιβλιοθήκες ως κέντρα υποστήριξης της οικογενειακής επιχειρηματικότητας».

"Απροετοίμαστο το παραλιακό μέτωπο, εντελώς ξεχασμένα τα χωριά του Δήμου Κατερίνης"
Βρισκόμαστε στα μέσα του Μαϊου και ο δήμος της Κατερίνης για άλλη μία χρονιά είναι ανέτοιμος, παρουσιάζοντας εικόνα διάλυσης. Ενώ έχει ξεκινήσει η τουριστική σεζόν, το παραλιακό μας μέτωπο είναι απροετοίμαστο, έργα δεν γίνονται στον δήμο, τα χωριά μας είναι εντελώς ξεχασμένα κ.α.

Ο ΠΑΟΚ Ζητάει δωρεάν διόδια για τον κόσμο του ενόψει του τελικού του Κυπέλλου
Με επιστολή προς το υπουργό μεταφορών, Κώστα Αχ. Καραμανλή, καθώς και στις τέσσερις εταιρείες που διαχειρίζονται την εθνική οδό Αθηνών – Θεσσαλονίκης, η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ζήτησε τη λήψη μέτρων και τη δωρεάν διέλευση από τα διόδια ενόψει του τελικού του Κυπέλλου Ελλάδας,

Αμύνταιο Φλώρινας: 'Πατέρας" βίαζε την 12χρονη κόρη του ;
Υπόθεση σεξουαλικής κακοποίησης ανηλίκου απασχολεί τις αρχές και την τοπική κοινωνία του Αμυνταίου Φλώρινας.

Ξαφνικός θάνατος 18χρονου στην Κατερίνη - Απαρηγόρητοι γονείς και φίλοι
Απαρηγόρητοι είναι γονείς, φίλοι και συγγενείς από τον αναπάντεχο χαμό του 18χρονου παλλικαριού. Σοκ έχει προκαλέσει στην τοπική κοινωνία της Κατερίνης η θλιβερή είδηση του ξαφνικού θανάτου του 18χρονου Νικόλαου Κουτουνίδη.

Τραγικό τροχαίο στη Νάουσα-Νεκρός 25χρονος
Χθες (11 Μαΐου 2022) και ώρα 22.45 περίπου, στην είσοδο της πόλεως της Νάουσας,

μοτοσυκλέτα που οδηγούσε 25χρονος ημεδαπός, εξετράπη της πορείας και

προσέκρουσε σε στύλο φωτισμού, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του

25χρονου. Προανάκριση για τα ακριβή αίτια του δυστυχήματος, διενεργεί το

Αστυνομικό Τμήμα Νάουσας.

Μεθώνη - Μακρύγιαλος: 6ος Αγώνας Δρόμου «Το πέρασμα του Αποστόλου Παύλου»
H Ιερά Μητρόπολη Κίτρους, Κατερίνης και Πλαταμώνος με τον Δήμο Πύδνας Κολινδρού και τον Αθλητικό Πολιτιστικό Σύλλογο Δρομέων Ν. Πιερίας «ΖΕΥΣ» διοργανώνουν και προκηρύσσουν αγώνα δρόμου 9.700μ με την επωνυμία «Το πέρασμα του Αποστόλου Παύλου».

"Θερμές ευχαριστίες στο διευθυντή και τους θεράποντες ιατρούς του Νοσοκομείου Κατερίνης '
Αφορμή για την παρούσα επιστολή είναι η εμπειρία την οποία είχα ως συνοδός ασθενούς στην παθολογική κλινική του Γενικού Νοσοκομείου Κατερίνης.

Ανταλλακτήρια Συναλλάγματος Kassapidis Exchange στην Παραλία Κατερίνης
Η “Kassapidis Exchange S.A” ιδρύθηκε το 1996 με άδεια της Τράπεζας Ελλάδος και αποτελεί μη τραπεζικό οργανισμό για την παροχή υπηρεσιών συναλλάγματος στην Ελλάδα.

Δήμος Αναστασιάδης : Οικογενειακή βόλτα με την Τζένη και τον γιο τους
Η Τζένη Θεωνά και ο Δήμος Αναστασιάδης είναι ένα από τα πιο ερωτευμένα ζευγάρια της ελληνικής showbiz. Το ζευγάρι που είναι μαζί επτά χρόνια, έχει αποκτήσει έναν γιο τον Αριώνα που σήμερα είναι τριών ετών.

Πάτρα: Πέταξαν από το μπαλκόνι 60.000 ευρώ

 


Δύο απανωτά περιστατικά εξαπάτησης ηλικιωμένων συνέβησαν το απόγευμα της Τετάρτης στην Πάτρα με τους επιτήδειους να αποσπούν περίπου 60.000 ευρώ.  Θύματα ήταν δύο γυναίκες 84 και 67 ετών αντίστοιχα, που διαμένουν στο κέντρο της Πάτρας.

Κατερίνη: Χρόνια Πολλά και καλή δύναμη στο καθημερινό έργο των Νοσηλευτών-τριών
Η Παγκόσμια Ημέρα Νοσηλευτών-τριών εορτάζεται κάθε χρόνο στις 12 Μαΐου, με πρωτοβουλία του Διεθνούς Συμβουλίου Νοσηλευτικής (International Council of Nurses).