12 Μαΐου 2022

Ανταλακτικά αυτοκινήτων VW, Seat, Audi και Skoda Power Team στην Κατερίνη




Η εταιρεία Power team βρίσκεται στην Κατερίνη και δραστηριοποιείται στην εμπορία και τη διάθεση γνήσιων ανταλλακτικών αυτοκινήτων. Η επιχείρηση ιδρύθηκε τον Ιανουάριο του 2012 από τον Κώστα Λαζαρίδη, απόφοιτο της Σχολής Τεχνολόγων Οχημάτων Θεσσαλονίκης.



Ο ιδιοκτήτης της εταιρείας, Κώστας Λαζαρίδης εργαζόταν επί 12 χρόνια ως Τεχνικός Σύμβουλος στην επίσημη τοπική αντιπροσωπεία του Group Volkswagen, έχοντας αποκτήσει μεγάλη εμπειρία στον τομέα του αυτοκινήτου. Από το Σεπτέμβριο του 2016, η επιχείρηση επεκτάθηκε στη διάθεση γνήσιων ανταλλακτικών αυτοκινήτων, μέσω του καταστήματος που διατηρεί στην Κατερίνη.

Συνεργαζόμαστε με την κεντρική εισαγωγική αντιπροσωπεία


των οχημάτων VW, Seat, Audi και Skoda και διαθέτουμε το επίσημο πρόγραμμα παραγγελιοληψίας ανταλλακτικών ETKA. Έτσι, μπορούμε να παρέχουμε στους πελάτες μας άμεση απάντηση για το κόστος αλλά και την ύπαρξη αποθεμάτων, όπως επίσης και για την ημερομηνία παραλαβής τους.

Τέλος, συνεργαζόμαστε με εγχώριους εισαγωγείς, καλύπτοντας τις ανάγκες για ανταλλακτικά επιβατικών οχημάτων after market.

Επικοινωνήστε με την εταιρεία Power team στην Κατερίνη για οποιαδήποτε πληροφορία χρειάζεστε γύρω από τα ανταλλακτικά αυτοκινήτων και το service οχημάτων VW, Seat, Audi και Skoda. Ένας από τους εξειδικευμένους συνεργάτες μας θα βρεθεί στη διάθεσή σας, προκειμένου να σας κατατοπίσει επί των αναγκών σας!

Power team
Λαζαρίδης Κώστας

Φαρμάκη 67, Κατερίνη 
Τ.Κ. 601 33
Τηλ.: 23510 23 007, 23510 45 458
Κιν.: 6974 58 33 17
E-mail: koslaz@otenet.gr
info@powerteamservice.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΜΗ ΓΡΑΦΕΤΕ GREEKGLISH !