12 Μαΐου 2022

"Απροετοίμαστο το παραλιακό μέτωπο, εντελώς ξεχασμένα τα χωριά του Δήμου Κατερίνης"
Βρισκόμαστε στα μέσα του Μαϊου και ο δήμος της Κατερίνης για άλλη μία χρονιά είναι ανέτοιμος, παρουσιάζοντας εικόνα διάλυσης. Ενώ έχει ξεκινήσει η τουριστική σεζόν, το παραλιακό μας μέτωπο είναι απροετοίμαστο, έργα δεν γίνονται στον δήμο, τα χωριά μας είναι εντελώς ξεχασμένα κ.α.


Εκτός όμως από τα μεγάλα προβλήματα που υπάρχουν, οι δημότισσες και οι δημότες του δήμου Κατερίνης ταλαιπωρούνται από την ολιγωρία της δημοτικής αρχής και για τα μικρά, τα απλά και καθημερινά θέματα της ζωής τους. Ένα από αυτά είναι η οικτρή κατάσταση στην οποία βρίσκονται οι παιδικές χαρές σε όλο τον δήμο μας:

Οι περισσότεροι έχουν εξοπλισμό που δεν είναι καλοσυντηρημένος, με κινδύνους για τα παιδιά μας όταν τον χρησιμοποιούν

Στη συντριπτική τους πλειοψηφία οι παιδικές μας χαρές είναι βρώμικες, γεμάτες χόρτα και βλάστηση για την οποία κανείς δεν έλαβε μέριμνα. Ήδη υπάρχουν οι πρώτες καταγγελίες γονέων για την εμφάνιση φιδιών και για κινδύνους που υπάρχουν εξαιτίας της απαράδεκτης κατάστασης των παιδικών μας χαρών.

Η λύση που συχνά έχετε επιλέξει είναι να παρατάτε μία παιδική χαρά σε κακή κατάσταση και απλά να βάζετε πινακίδα που να λέει ότι δεν έχετε ευθύνη.

(Για το ότι 3 χρόνια μετά την ανάληψη της δημοτικής διοίκησης δεν έχετε κάνει ούτε ΜΙΑ νέα, σύγχρονη παιδική χαρά για τα ΑΜΕΑ, όπως είχατε υποσχεθεί προεκλογικά... ας μιλήσουμε. Όλοι πλέον έχουν καταλάβει πως δεν έχετε εφαρμόσει τίποτε από το πρόγραμμά σας και δεν έχετε την ικανότητα να φέρετε έργα στον τόπο, μικρά και μεγάλα).Κύριε Κουκοδήμο και κύριε Νταντάμη,Διοικείτε τον δήμο Κατερίνης τα τελευταία τρία χρόνια, αποτελώντας ίσως τη χειρότερη διοίκηση στην ιστορία του. Οι μακέτες των ανύπαρκτων έργων και οι φωτογραφίες με τους υπουργούς + ανακοινώσεις για ανύπαρκτα κονδύλια δεν αρκούν πια. Έχετε εγκαταλείψει σχεδόν όλους τους δημότες (εξαίρεση οι «φίλοι και γνωστοί») και δεν προσφέρετε τίποτε από όσα υποσχεθήκατε.Σας καλούμε να ασχοληθείτε ΑΜΕΣΑ με τις παιδικές χαρές σε όλον τον δήμο Κατερίνης, να τις καθαρίσετε, να τις ξεχορταριάσετε και με αυτόν τον τρόπο να προστατεύσετε τα παιδιά που τις χρησιμοποιούν, τα παιδιά μας.Ελπίζουμε το πρόβλημα να έχει λυθεί μέσα στις επόμενες ημέρες.Δημοτικός Συνδυασμός «Όλοι Μαζί Μπορούμε Καλύτερα»Θανάσης Λιακόπουλος

Επικεφαλής συνδυασμού

Δημοτικός Σύμβουλος Κατερίνης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΜΗ ΓΡΑΦΕΤΕ GREEKGLISH !