4 Ιανουαρίου 2022

Καταστήματα Βασιλόπουλος σε Κατερίνη και Αιγίνιο

 


Δίκα Ν. & 19ης Μαΐου, Κατερίνη, 60100, ΠΙΕΡΙΑΣ
Σούπερ Μάρκετ
Λεωφόρος Δημοκρατίας & Ζαλόγγου, Αιγίνιο, 60300, ΠΙΕΡΙΑΣ
Σούπερ Μάρκετ
ΤΗΛΕΦΩΝΟ
7ης Μεραρχίας 6, Κατερίνη, 60133, ΠΙΕΡΙΑΣ
Σούπερ Μάρκετ

ΕΚΟΙΜΗΘΗ ΕΝ ΚΥΡΙΩ Ο ΠΡΩΤΟΠΡΕΣΒΥΤΕΡΟΣ ΘΩΜΑΣ ΑΧ. ΤΣΟΥΛΙΑΣ
Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συνδέσμου Ιερέων Μητροπόλεως Κίτρους, Κατερίνης και Πλαταμώνος (Σ.Ι.ΜΗ.Κ.) αγγέλλει με την κατ' άνθρωπον λύπη την εκδημία του αειμνήστου Πρωτοπρεσβυτέρου Θωμά Αχ. Τσουλιά, συνταξιούχου κληρικού της Ιεράς Μητροπόλεως Κίτρους, Κατερίνης και Πλαταμώνος, ο οποίος διετέλεσε ιδρυτικό Μέλος και πρώτος Πρόεδρος του Tαμείου Αλληλοβοηθείας Κληρικών της Μητροπόλεως μας.

Θ. ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΕΣ ΘΕΟΦΑΝΕΙΩΝ ΓΙΑ ΝΕΟΥΣ, ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ& ΤΑΞΙΔΙΩΤΕΣ
Ενόψει των Θεοφανείων, η Ιερά Μητρόπολις Κίτρους, Κατερίνης και Πλαταμώνος έχει καταρτίσει ειδικό πρόγραμμα Ιερών Ακολουθιών και Θείων Λειτουργιών.


Συγκεκριμένα:

Διακοπή υδροδότησης την Τετάρτη σε Νοσοκομείο, Ν. Κεραμίδι, Π. Κεραμίδι και Νεοκαισάρεια
Η Δ.Ε.Υ.Α. Κατερίνης ενημερώνει ότι την Τετάρτη 5 Ιανουαρίου 2022 θα σημειωθεί διακοπή νερού στις περιοχές Νέου Νοσοκομείου, Ν. Κεραμιδίου, Εργατικών Κατοικιών Π. Κεραμιδίου και Νεοκαισάρειας από τις 9 το πρωί μέχρι και τη 1 το μεσημέρι.

Δημιουργία «Πράσινου Σημείου» στον Δήμο Δίου-Ολύμπου
Ο Δήμος Δίου-Ολύμπου θα αποκτήσει «Πράσινο Σημείο», ένα έργο προϋπολογισμού 772.221 ευρώ, που θα χρηματοδοτηθεί από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Υποδομές Μεταφορών, Περιβάλλον και Αειφόρος Ανάπτυξη 2014-2020» και τον Άξονα Προτεραιότητας «Διατήρηση και Προστασία του Περιβάλλοντος – Προαγωγή της αποδοτικής χρήσης των πόρων»,

«Νέα αυλή» στο 14ο Δημοτικό Σχολείο Κατερίνης
Παρεμβάσεις αποκατάστασης οδοστρώματος και ασφαλτοστρώσεις σε οδούς που έχουν διανοιχθεί πραγματοποιούνται από την αντιδημαρχία Κοινοτήτων και Αυτεπιστασίας Δήμου Κατερίνης, καθώς και από τη ΔΕΥΑΚ, στο πλαίσιο της προσπάθειας για τη βελτίωση των δημοτικών υποδομών και της ασφαλούς κίνησης πεζών και οχημάτων.

Πέντε νέες προσθήκες στον Πιερικό
Η διοίκηση της ΠΑΕ Πιερικός και ο Δήμαρχος Κατερίνης Κώστας Κουκοδήμος, επαληθεύοντας για μια ακόμη φορά τα όσα έχουν υποσχεθεί στους αγνούς, καλούς φιλάθλους και τους χορηγούς της ομάδας μας, τους γνωστοποιούν την συμφωνία με 5 ικανούς και γνωστούς ποδοσφαιριστές, οι οποίοι θα ενισχύσουν την φετινή μας προσπάθεια στην Super League 2.

Πιερία: Δήλωση παραγωγής και διακίνησης ζωοτροφών για το έτος 2021
Η Δ/νση Αγροτικής Οικονομίας & Κτηνιατρικής ΠΕ Πιερίας, Τμήμα Φυτικής & Ζωικής Παραγωγής υπενθυμίζει ότι οι επιχειρήσεις, κτηνοτροφικές μονάδες, παρασκευαστήρια, σημεία πώλησης, μεταφορικές εταιρίες κ.α. που δραστηριοποιούνται στον τομέα των ζωοτροφών υποχρεούνται κάθε έτος να δηλώνουν την ποσότητα και το είδος των ζωοτροφών που παρήγαγαν

ΔΕΥΑΚ: Ασφαλτοστρώσεις & βελτίωση του οδικού δικτύου στην Τ.Κ. Μοσχοχωρίου
Συστηματικά και καθημερινά, συνεχίζονται από τη ΔΕΥΑΚ οι παρεμβάσεις, σε όλη την έκταση του Δήμου Κατερίνης, για τη βελτίωση της βατότητας τμημάτων του οδικού δικτύου και πιο συγκεκριμένα, για την ασφαλτόστρωση υφιστάμενων δρόμων, των οποίων το οδόστρωμα υπέστη φθορές, ριγματώσεις, λακκούβες, με έμφαση σε περιοχές, όπου είχαν προηγηθεί έργα της ΔΕΥΑΚ για βλάβες κ.λ.π.

Συντήρηση κιγκλιδωμάτων στο οδικό δίκτυο της Μεγάλης Γέφυρας Πιερίας
Αποπερατώθηκαν οι εργασίες συντήρησης-αντικατάστασης και βαφής των κιγκλιδωμάτων στο οδικό δίκτυο αρμοδιότητας της Περιφερειακής Ενότητας Πιερίας, και συγκεκριμένα στην Παλαιά Εθνική Οδό Κατερίνης – Θεσσαλονίκης στο ύψος της Τ.Κ. Μεγάλης Γέφυρας του Δήμου Πύδνας -Κολινδρού.

Τοποθέτηση φωτεινών παλλόμενων σηματοδοτών σε Γανόχωρα και Κάτω Αγιάννη
Εργασίες τοποθέτησης φωτεινών παλλόμενων σηματοδοτών, πραγματοποιήθηκαν από την Περιφερειακή Ενότητα Πιερίας στο οδικό δίκτυο αρμοδιότητάς της, πάντα με γνώμονα τη βελτίωση της οδικής ασφάλειας και της καθημερινότητας των πολιτών.

Επικοινωνήστε μαζί μας

Επικοινωνήστε μαζί μας στο katerininews@gmail.com ή στο τηλέφωνό μας 6971-824.928     Επίσης και στο VIBER -WHATSAPP  +49 0157 79802673 


Έδρα μας Στουτγάρδη -Γερμανία


Υπεύθυνος Χάρης Μπαζάκος

Ο Εμπαμπέ της...Κατερίνης !
Τι κοινό έχουν ο Κιλιάν Εμπαμπέ και ο...Λάζαρος Λάμπρου ; Φοράνε τον ίδιο αριθμό στη φανέλα, το 7 !

Από εκεί και πέρα, με όλο τον σεβασμό στον Κατερινιώτη επιθετικό του ΟΦΗ, οι συγκρίσεις είναι υπέρ του γάλλου διεθνούς. Πάντως ο Λάμπρου...ορέγεται τη θέση του Εμπαπέ στην Παρί Σεν Ζερμέν, αν κρίνουμε από το γεγονός ότι βρήκε την ευκαιρία κατα τη διάρκεια των χριστουγεννιάτικων διακοπών να πεταχτεί στην Πόλη του Φωτός και να επικσεφτεί το Παρκ ντε Πρες, την έδρα της Παρί.
ΤΑ ΝΕΑ -ΟΜΑΔΑ