21 Μαρτίου 2023

2ο Φεστιβάλ Πάρκου: STREETFOOD – Δηλώστε συμμετοχή
Στο Δημοτικό Πάρκο, το «2ο Φεστιβάλ Πάρκου Κατερίνης», το μεγάλο πολυθεματικό, ψυχαγωγικό, εκπαιδευτικό και διαδραστικό γεγονός της πόλης, αναμένεται να προσφέρει από τις 12 έως τις 21 Μαΐου, μια μοναδική βιωματική εμπειρία σε μικρούς και μεγάλους.

«Πράσινο» φως για το διώροφο υπόγειο πάρκινγκ στην πλατεία Μακεδονίας
Ένα σπουδαίο έργο, καταλύτης στην αναβάθμιση του δημόσιου χώρου και στη βελτίωση της ποιότητας ζωής των πολιτών πήρε το «πράσινο» φως με την ένταξή του στο πρόγραμμα «ΑΝΤΩΝΗΣ ΤΡΙΤΣΗΣ».

Πέθανε σε ηλικία 100 ετών ο τελευταίος αντιστασιακός στην Ελλάδα
Πριν λίγες μέρες, στις 13 Μαρτίου συγκεκριμένα, έφυγε από τη ζωή ο Ηλίας Καραγιάννης, ο τελευταίος αντιστασιακός της χώρας και σε ηλικία 100 ετών. Ο Ηλίας Καραγιάννης έδωσε την πρώτη και τελευταία του συνέντευξη στα μέλη του ΣΙΜΕΑ, τον Σύλλογο του Βόλου που είναι αφιερωμένος στην έρευνα για τη δράση της Εθνικής Αντίστασης.

Θεσσαλονίκη: Δύο τραυματίες από σύγκρουση αστικών λεωφορείων
Τροχαίο ατύχημα με δύο αστικά λεωφορεία σημειώθηκε τις μεσημεριανές ώρες της Τρίτης, στη δυτική Θεσσαλονίκη.

Πατέρας με τα παιδιά του κλειδωμένοι στο αυτοκίνητο σε ημιλιπόθυμη κατάστασηΚαθοριστική ήταν η επέμβαση αστυνομικών του Α.Σ. Σοχού, όταν κλήθηκε πλήρωμα περιπολικού τους από το Κέντρο της Άμεσης Δράσης Θεσσαλονίκης να επιληφθεί σε περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας σε περιοχή του Δήμου Λαγκαδά.