26 Ιανουαρίου 2022

Διακοπή ρεύματος αύριο στο Λιτόχωρο
Σύμφωνα με ενημέρωση από τον ΔΕΔΔΗΕ θα πραγματοποιηθεί διακοπή ρεύματος στον οικισμό του Λιτοχώρου αύριο Πέμπτη 27 Ιανουαρίου 2022 και ώρες 14:30 - 15:00.
Τοποθέτηση υδροκλωνικού φίλτρου σε πηγή της Σκοτίνας
Ολοκληρώθηκε η τοποθέτηση υδροκυκλωνικού φίλτρου από συνεργεία της ΔΕΥΑΔΟΛ σε πηγή της Σκοτίνας, που υδροδοτεί την περιοχή από τον οικισμό Βασίλας έως την πλατεία της κοινότητας. Ο νέος μηχανισμός έχει τη δυνατότητα να καθαρίζει έως 150 κυβικά την ώρα και λειτουργεί με πίεση έως και 8 bars.
Με τη νέα αυτή εγκατάσταση εξασφαλίζεται η ποιότητα του πόσιμου νερού, χωρίς να εμφανίζεται το θόλωμα που παρατηρούνταν στο παρελθόν, μετά από βροχοπτώσεις. Η προμήθεια του φίλτρου έγινε με ιδίους πόρους της επιχείρησης.

Συνεργεία της ΔΕΥΑΔΟΛ επιχειρούν καθημερινά στα σημεία που χρήζουν βελτίωσης, προκειμένου σταδιακά να αναβαθμιστεί το πλήρες δίκτυο ύδρευσης-αποχέτευσης στις Δημοτικές Ενότητες Ανατολικού Ολύμπου και Λιτοχώρου.

Μουσικοί της Νάουσας ενώνουν τις δυνάμεις τους και γίνονται φωνή για το Βέρμιο , τον Όλυμπο, τα Πιέρια
Μουσικοί της Νάουσας ενώνουν τις δυνάμεις τους και γίνονται φωνή για το  Βέρμιο, αλλά κι όλα τα βουνά της Ελλάδας κι όχι μόνο, ολάκερης της φύσης! Θέλουμε μέσα από αυτό το τραγούδι να δώσουμε ένα δυνατό μήνυμα, αφυπνίζοντας κι ευαισθητοποιώντας παράλληλα τον κόσμο. Δεν μπορεί η συνεχής επίκληση της κλιματικής αλλαγής/κρίσης να απειλεί τη φύση μας, με ανεπανόρθωτες επεμβάσεις και βλάβες, έχοντας τα εντελώς αντίθετα αποτελέσματα από αυτά που υποτίθεται πως προσδοκούμε.