2 Φεβρουαρίου 2022

ΠΙΕΡΙΔΕΣ ΜΟΥΣΕΣ: Με απώλειες βαθμών και παιχτριών στη Λαμία

Οι «Πιερίδες Μούσες» χρόνια τώρα, από το 1993, στην αδιάκοπη συμμετοχή τους στα εθνικά πρωταθλήματα Ποδοσφαίρου Γυναικών, δεν υστερούν ούτε στην τεχνική, ούτε στην ομαδικότητα, ούτε στην απαραίτητη δύναμη που απαιτεί το ποδόσφαιρο.

Η Κονταριώτισσα ευχαριστεί από καρδιάς τον φαρμακοποιό Πολυχρόνη Συμεωνίδη
Ο Πρόεδρος της κοινότητας Κονταριώτισσας, ευχαριστεί από καρδιάς τον φαρμακοποιό της κοινότητας κύριο Συμεωνίδη Πολυχρόνη για το έντονο και έμπρακτο ενδιαφέρον για την αποκατάσταση των ζημιών του αγροτικού ιατρείου της κοινότητας και για την επαμένταξή του σε κανονικό πρόγραμμα λειτουργίας.

Η σύνθεση του νέου Δ.Σ του ΟΡΦΕΟ
Το νέο Δ.Σ το οποίο προέκυψε στην εκλογική συνέλευση των εταίρων του ΟΡΦΕΟ που πραγματοποιήθηκε στις 26/1/2022, συνεδρίασε για πρώτη φορά την 1/2/2022, μετά από πρόσκληση του πλειοψηφούντος συμβούλου Γρηγόρη Παπαχρήστου, με θέμα την κατανομή αρμοδιοτήτων.

Κατερίνη: Ανοιχτή επιστολή κατά τής υποχρεωτικότητος των εμβολιασμών
Αξιότιμοι τοπικοί άρχοντες κι αγαπητοί συμπολίτες…Με μεγάλη λύπη και ανησυχία παρατηρούμε τον τελευταίο καιρό να διχάζεται και να διασπάται για μίαν ακόμη φορά ο λαός και η κοινωνία -η τοπική και η ευρύτερη- σε εμβολιασμένους - ανεμβολίαστους.