15 Ιανουαρίου 2023

Κατέβασε το παντελόνι του μπροστά σε 31χρονη οδηγό
Συνελήφθη το απόγευμα του Σαββάτου, στην περιοχή των Παλαιών Σφαγείων, από κληθέντες αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Τροχαίας Θεσσαλονίκης, με τη συνδρομή πληρώματος περιπολικού της Διεύθυνσης Άμεσης Δράσης

Θεοφάνεια στο Μονοπάτι της Αγάπης στην Άνω Μηλιά
Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε την ημέρα των Θεοφανείων, η κατάδυση του Τιμίου Σταυρού στη βάθρα στο Μονοπάτι της Αγάπης στην Άνω Μηλιά.
Καλή φώτιση και καλή χρονιά με υγεία για όλο τον κόσμο!
Η Εκκλησιαστική Επιτροπή

Η ΜΑΡΙΑ ΜΙΧΟΥ ΣΕ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ
Ενημερώσεις και συζητήσεις πολιτικού και πολιτιστικού χαρακτήρα και παρουσία σε εκδήλωση παράδοσης και λαογραφίας, περιλάμβανε το πρόγραμμα των δραστηριοτήτων των τελευταίων ημερών της πρώην Βουλευτή Πιερίας και μέλους της Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, Μαρίας Μίχου.

Δωρεάν Φρούτα για τρίτεκνους γονείς στην Κονταριώτισσα
Όσοι είναι τρίτεκνοι γονείς ανεξαρτήτου ηλικίας και το επιθυμούν μπορούν να έλθουν στην κοινότητα της Κονταριώτισσας (πλατεία) και να κάνουν αιτήσεις για χορηγία φρούτων.
Αρμόδιος:
Κόκκινος Βασίλειος
697 165 0268
Εκ του συλλόγου Τριτέκνων
Ο Άγιος Διονύσιος
Δίου - Ολύμπου

Αλλαξιέρα για μωρά στις δημοτικές τουαλέτες των Δημοτικών Πάρκινγκ

 


Τις τελευταίες ημέρες τοποθετήθηκε και αλλαξιέρα για μωρά στις δημοτικές τουαλέτες από τα Δημοτικά Πάρκινγκ (ΠΟΛΙΣ Α.Ε). Όπου και να βρίσκεται στην αγορά η μανούλα με το μωράκι της ,να γνωρίζει πως έχει χώρο να αλλάξει αν λερωθεί το μωρό της!


Ασημίνα Πούλιου

Προσφορά απινειδωτή από τον Σπύρο Κουλκουδίνα στον Άγιο Δημήτριο Πιερίας
Παρέδωσα σήμερα με μεγάλη χαρα στην πιο απομακρυσμένη κοινότητα του Δημου Κατερινης, τον ομορφο Άγιο Δημήτριο εναν ακόμη #apini_dtis zois. Ευχαριστώ το Δημαρχο Κατερινης Κωστα Κουκοδήμο και τον Πρόεδρο της Κοινοτητας Θωμα Μελλιο για την αποδοχή της δωρεάς

Σπύρος Κουλκουδίνας

Πολιτευτής

Λεωφορείο από την Κατερίνη για την κηδεία του Βασιλιά Κωσταντίνου
Λεωφορείο θα αναχωρήσει απόψε στις 12 τα μεσάνυχτα από την πλατεία Μακεδονίας (Ευκαρπίδη) της Κατερίνης με προορισμό την Αθήνα για την κηδεία του Βασιλιά Κωσταντίνου.

Όσοι θέλουν να συμμετάσχουν να βρίσκονται στις 12 η ώρα απόψε στην πλατεία και αν θέλουν να κλείσουν θέση ας επικοινωνήσουν στο 6982403264.