16 Αυγούστου 2023

Χωρίς νερό την Πέμπτη η Καλλιθέα Πιερίας


Η Δ.Ε.Υ.Α. Κατερίνης ενημερώνει ότι την Πέμπτη 17 Αυγούστου 2023, θα υπάρχει διακοπή της υδροδότησης στη Δ.Κ. Καλλιθέας, στην παραλία Καλλιθέας (Γρέβενη), στη θέση Σουλτάρα, καθώς και στο τμήμα της Δ.Κ. Περίστασης (πίσω από το γήπεδο ποδοσφαίρου), από τις 08:00 π.μ. έως και τις 13:00.
Ο λόγος της διακοπής υδροδότησης στο δίκτυο ύδρευσης σχετίζεται με την εκτέλεση εργασιών που απαιτούνται για την αποκατάσταση βλάβης ύδρευσης επί της οδού Σόλωνος.
Ζητούμε την κατανόηση των καταναλωτών.

Ελευθερία Αρβανιτάκη και Ελεωνόρα Ζουγανέλη στο Αρχαίο Θέατρο Δίου
Μια ακόμα αξιόλογη συναυλία φιλοξενεί στο πρόγραμμά του το 52ο Φεστιβάλ Ολύμπου. Η Ελευθερία Αρβανιτάκη και η Ελεωνόρα Ζουγανέλη, οι δύο χαρισματικές ερμηνεύτριες μας υπόσχονται ένα μουσικό πρόγραμμα γεμάτο ένταση, συγκίνηση και συναίσθημα με τα τραγούδια που αγαπήσαμε, αλλά και κέρδισαν τις καρδιές μας.

Η Ρητίνη στην καρδιά των καταπράσινων Πιερίων.


Είναι ένας τόπος ορεινός με μοναδική φυσική ομορφιά και διαρκή ανθρώπινη παρουσία που το νήμα της χάνεται στο μύθο των Πιερίδων Μουσών, βρίσκεται στα ίχνη του Μακεδονικού Βασιλείου, στο Βυζάντιο, την περίοδο των κλεφταρματωλών, του Μακεδονικού Αγώνα και φτάνει μέχρι σήμερα.

«ΒΕΝΙΑΜΙΝ» ΕΠΕΤΕΙΑΚΗ ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΗ ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΓΙΑ ΤΑ 30 ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ

«La Divina» & «Άξιον Εστί» υπό την καλλιτεχνική διεύθυνση του Ευθύμη Μαυρίδη

ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΟΛΥΜΠΟΥ / ΑΡΧΑΙΟ ΘΕΑΤΡΟ ΔΙΟΥ /2 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ / ΩΡΑ: 21:00

Εισιτήριο: €12 (γενική είσοδος), €10 (προπώληση), €8 (πολύτεκνοι, άνεργοι, φοιτητές, μαθητές), δωρεάν παιδιά έως 10 ετών