18 Ιανουαρίου 2022

Νέοι φωτεινοί σηματοδότες ρύθμισης κυκλοφορίας στο κέντρο της πόλης
Στην αντικατάσταση φωτεινών σηματοδοτών στο κέντρο της πόλης, επικεντρώνει τις παρεμβάσεις του ο Δήμος Κατερίνης, ενισχύοντας την ασφάλεια των πεζών και της κίνησης των οχημάτων.

Παθολογική κλινική Γ.Ν. Κατερίνης ΩΡΑ ΜΗΔΕΝ
Με αυτήν την επιστολή θέλω να καταγγείλω γεγονότα που συνέβησαν κατά τη νοσηλεία του πατέρα μου στο Γ.Ν.Κ και για να την συντάξω περίμενα να περάσουν αρκετές μέρες από τον θάνατο του ώστε να μη θεωρηθούν τα γεγονότα που θα αναφέρω προϊόν θυμού και συναισθηματικής φόρτισης.

Το έξτρα παρθένο ελαιόλαδο «ΘΕΪΚΟ ΟΛΥΜΠΟΣ»... ένας φυσικός χυμός ελιάς από την Πιερία
Δημήτρης Ρουκάς M.Sc. Τεχνολόγος Γεωπόνος

Επιστημονικός Συνεργάτης Π.Ε. Πιερίας.


Η πιστοποιημένη άτυπη ομάδα ελαιοπαραγωγών ολοκληρωμένης διαχείρισης της ένωσης παραγωγών του συνεταιρισμού Κάτω Αγιάννη Πιερίας, και για την φετινή εσοδεία 2021, πέτυχε την παραγωγή ενός ελαιολάδου με «Ισχυρισμό Υγείας».

Πρωτοβουλίες, ενέργειες και δράσεις για στήριξη του Συλλόγου Διαβητικών Πιερίας
Με συνεχείς πρωτοβουλίες, ενέργειες και δράσεις, ο Σύλλογος Διαβητικών Ν.Πιερίας επιχειρεί την αδιάκοπη στήριξη των διαβητικών τού Νομού και μάλιστα σε μια πολύ δύσκολη περίοδο. Βασικοί στόχος τού Συλλόγου είναι α) η ενημέρωση των διαβητικών γύρω από τους κινδύνους που προκαλεί ο σακχαρώδης διαβήτης και η αντιμετώπιση αυτής της σύγχρονης μάστιγας,

Νοσοκομείο Κατερίνης: Κανένα παράπονο μέχρι σήμερα για ασθενή στο Παθολογικό'
Με αφορμή δημοσιεύματα στον τοπικό τύπο αναφορικά με νοσηλεία ασθενούς στο Παθολογικό τμήμα του Γενικού Νοσοκομείου Κατερίνης, η Διοίκηση του Γενικού Νοσοκομείου Κατερίνης επισημαίνει τα εξής: