10 Απριλίου 2023

Ανακαίνιση Επαγγελματικών Χώρων OIKOTEXNIKH - ΖΕΜΕΣ ΧΡΗΣΤΟΣ στον Μακρυγιαλο
Ανακαίνιση Επαγγελματικών Χώρων - Ανακαίνιση Καταστημάτων - Ανακαίνιση Κουζίνας - Ανακαίνιση Σπιτιού - Ανακαίνιση Μπάνιου – Ελαιοχρωματισμοί - Κατασκευές Γυψοσανίδας – Ψευδοροφές – Μονώσεις - Ηλεκτρολογικές Εγκαταστάσεις - Υδραυλικές Εγκαταστάσεις - Πατητή Τσιμεντοκονία

Κρεοπωλείο Ζερκιτανίδης στον Κορινό

 lUX (Ζερκιτανίδης Γεώργιος)

Βασιλέως Κωνσταντίνου 29, Κορινός, 60150, ΠΙΕΡΙΑΣ
Κρεοπωλεία
Τηλέφωνο:
2351041018

Σε ατμόσφαιρα θρησκευτικής κατάνυξης η πασχαλινή εκδήλωση του Κέντρου Γραμμάτων και Τεχνών Δίου

Ψαλμοί των Αγίων Παθών παρουσιάστηκαν σε ατμόσφαιρα απόλυτης θρησκευτικής κατάνυξης, υπό το φως των κεριών, στον Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου Καρίτσας, στο πλαίσιο της πασχαλινής εκδήλωσης “Παθών Ψαλμοί” του Κέντρου Γραμμάτων και Τεχνών Δίου.

Δύο ακόμα πανελλήνια μετάλλια οι Ολύμπιοι Κατερίνης στην παλη

Δύο μετάλλια κατέκτησαν οι Ολύμπιοι Κατερίνης στο πανελλήνιο πρωτάθλημα ελληνορωμαϊκής που διεξήχθη στον Πύργο Ηλείας το Σάββατο 8 Απριλίου .

Κέρδισε στο στοίχημα πάνω από 13.000 ευρώ στην Λεπτοκαρυά......Πέλλας !
Ένας νεαρός από την Λεπτοκαρυά του Δήμου Πέλλας, προέβλεψε σωστά έξι παιχνίδια Over στο στοίχημα, σε αγώνες μπάσκετ 3 Ελληνικών και 3 Γερμανικών ομάδων και κέρδισε 13.143,49 ευρώ.
Το δελτίο αξίας 190 ευρώ παίχτηκε στο πρακτορείο Γρηγοριάδη Ηλία στα Γιαννιτσά.


karatzova.com

Η 41χρονη Μαρία Αγγελικούση η πλουσιότερη Ελληνίδα για το 2023
Οι πλουσιότεροι Έλληνες για το 2023
Μια γυναίκα κρατά τα σκήπτρα του πλουσιότερου Έλληνα πολίτη για το 2023. Πρόκειται για την νεοεισερχόμενη στους πίνακες του Forbes, Μαρία Αγγελικούση. Πρόκειται για μια 41χρονη εφοπλίστρία η περιουσία της οποίας υπολογίζεται στα 5,6 δισ. δολάρια.

Συμβολαιογράφος Ζωή Σακαρίδου στον Κολινδρό

 Σακαρίδου Ζωή Δ.
Συμβολαιογράφος
Μεγάλου Αλεξάνδρου 58, Κολινδρός, 60300, ΠΙΕΡΙΑΣ
Συμβολαιογράφοι
Πιστοποιημένος ως Υπηρεσία μιας Στάσης για την Ίδρυση Κεφαλαιουχικών Εταιριών ( ΑΕ και ΕΠΕ )

Τηλέφωνο:
2353032244

Πολιτικός μηχανικός Τζιουβάρας Διονύσιος στον Πλαταμώνα
Το γραφείο μας στελεχωμένο από άρτια εκπαιδευμένους και καταρτισμένους μηχανικούς αλλά και συμβούλους άλλων ειδικοτήτων προσφέρει υψηλής ποιότητάς υπηρεσίες σε όλα τα στάδια ενός έργου, από την μελέτη και τον σχεδιασμό , μέχρι την τελική υλοποίηση και την λειτουργία του.

Πολιτικός Μηχανικός Γεωργιάδης Κωνσταντίνος στον Πλαταμώνα

 Γεωργιάδης Κωνσταντίνος Δ.
Πολιτικός Μηχανικός
Μπακογιάννη Παύλου 9, Πλαταμώνας, 60065, ΠΙΕΡΙΑΣ
Πολιτικοί Μηχανικοί
Μελέτες, επιβλέψεις, κατασκευές οικοδομικών έργων, ανακαινίσεις, τακτοποίηση αυθαιρέτων, βεβαιώσεις, άδειες δόμησης, τοπογραφικά, ενεργειακά πιστοποιητικά.

Τηλέφωνο:
2352043012

Επικίνδυνο το κτίριο που στεγάζει το 2ο και 5ο ΓΕΛ Κατερίνης
«Οι μαθητές, οι γονείς και οι εκπαιδευτικοί των 2ου και 5ου ΓΕΛ Κατερίνης είναι αγανακτισμένοι καθώς υπάρχει σοβαρό και χρόνιο κτιριακό πρόβλημα», αναφέρουν σε κείμενο ερώτησής τους προς τους αρμόδιους υπουργούς, βουλευτές του ΚΚΕ, οι οποίοι φέρνουν το ζήτημα στη Βουλή, με αφορμή και σχετική έκθεση που έχει συνταχθεί από υπηρεσίες του Δήμου Κατερίνης.

Ηλεκτρολόγος Electron Χαχάμης στην Λεπτοκαρυά

 ELECTRON (Χαχάμης Ευθύμιος Ν.)
Ηλεκτρολόγος
Λεβαντή Πέτρου 11, Λεπτοκαρυά, 60063, ΠΙΕΡΙΑΣ
Ηλεκτρολόγοι - Ηλεκτρικές Εγκαταστάσεις
Δραστηριοποιούμαστε στον τομέα των ηλεκτρολογικών έργων, ηλεκτρολογικές μελέτες, πιστοποιητικά ΔΕΗ και στην υπηρεσία τεχνικού ασφαλείας επιχειρήσεων.

Τηλέφωνο:
6944247687


Είναι έτοιμη η Πιερία για την αποτελεσματική αντιμετώπιση δασικών πυρκαγιών ;
Η συνεργασία όλων των εμπλεκόμενων φορέων, καθώς και ο συντονισμός των δράσεων τους αναδείχθηκαν ως τα απαιτούμενα στοιχεία για την αντιμετώπιση των κινδύνων από τις δασικές πυρκαγιές, κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης του Συντονιστικού Τοπικού Οργάνου (Σ.Τ.Ο.) Πολιτικής Προστασίας, που ενόψει της νέας αντιπυρικής περιόδου, πραγματοποιήθηκε σήμερα, στο Δημαρχείο Κατερίνης.

Προσπάθειες για την προστασία των κτισμάτων από τη διάβρωση των ακτών στην Παραλία
Η προσάμμωση που είναι απολύτως απαραίτητη για την προστασία των κτισμάτων από τη διάβρωση των κτισμάτων στην Τ.Κ. Παραλίας ξεκίνησε σήμερα στο ύψος της προβλήτας.

Έπεσαν σοβάδες σε δημοτικό σχολείο
Λίγα μόλις 24ωρα μετά την κατάρρευση τμήματος της οροφής σε αίθουσα διδασκαλίας του 18ου Δημοτικού σχολείου Βόλου, ένα ακόμη περιστατικό έρχεται να αναδείξει τα τεράστια προβλήματα που αντιμετωπίζουν τα διδακτήρια του Βόλου.

Συνεργείο Αυτοκινήτων & Ανταλλακτικά "Υφαντίδης" στον Κορινό
Συνεργείο, ηλεκτρολογείο αυτοκινήτων, service, μπαταρίες, ανταλλακτικά αυτοκινήτων.
Η επιχείρηση αναλαμβάνει με συνέπεια και επαγγελματισμό τις ηλεκτρολογικές και μηχανικές εργασίες σε οχήματα παντός τύπου, μάρκας και κυβισμού.

De minimis αποζημίωση σε παραγωγούς της Πιερίας για πληγείσες καλλιέργειες
Με ανάρτηση στους προσωπικούς του λογαριασμούς του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο Βουλευτής Πιερίας, κ. Φώντας Μπαραλιάκος γνωστοποίησε την «De minimis» καταβολή αποζημίωσης σε παραγωγούς της Π.Ε. Πιερίας 70€ ανά στρέμμα καλλιέργειας νεκταρινιών, βερικόκων, επιτραπέζιων ροδακίνων και ροδακίνων μεταποίησης.

Παρουσιάστηκε στο Επιμελητήριο Πιερίας το Master Plan Αξιοποίησης του Ολύμπου

Το πρωί της Κυριακής 9 Απριλίου πραγματοποιήθηκε η Επίσημη Παρουσίαση της Μελέτης Διερεύνησης

της Προοπτικής, των Δυνατοτήτων & των Τρόπων Αξιοποίησης του Ολύμπου σε Αναπτυξιακή

Κατεύθυνση, παρουσία αρχών, πολιτών και επιχειρηματιών στη συνεδριακή αίθουσα του

Επιμελητηρίου Πιερίας.

Αγανακτισμένοι οι πελάτες της ΔΕΗ Κατερίνης....θα σπάσουμε κανένα πόδι


Το κτήριο της ΔΕΗ Κατερίνης ανακαινίζεται εδώ και περίπου 2 μήνες με αποτέλεσμα, οι καταναλωτές της επιχείρησης να εξυπηρετούνται από ένα κιόσκι που τοποθετήθηκε στην πλατεία Ηρώων.

Φυτώρια Κάνουρα στον Κολινδρό
Τα φυτώρια Κάνουρα είναι μια οικογενειακή φυτωριακή μονάδα με έδρα της τον Κολινδρό Πιερίας. Έναν τόπο με μακρά παράδοση στην καλλιέργεια οπωροφόρων και κυρίως της κερασιάς.

Γερμανίδα υπουργός δηλώνει: «Η Ελλάδα μάς ξεπερνά»
«Η Ελλάδα μάς ξεπερνά» είναι ο τίτλος της συνέντευξης της Γερμανίδας υπουργού Judith Gerlach στο γερμανικό περιοδικό Focus, όπου η ίδια εξυμνεί την Ελλάδα σε ό,τι αφορά την ψηφιοποίηση υπηρεσιών του Δημοσίου.

Νέα Αντιπεριφερειάρχης Χαλκιδικής η Κατερίνα Ζωγράφου
Με απόφαση του Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολου Τζιτζικώστα νέα Αντιπεριφερειάρχης Χαλκιδικής η Κατερίνα Ζωγράφου
Με απόφαση του Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολου Τζιτζικώστα, νέα Αντιπεριφερειάρχης Χαλκιδικής ορίζεται η Περιφερειακή Σύμβουλος Κατερίνα Ζωγράφου, μετά την παραίτηση του μέχρι πρότινος Αντιπεριφερειάρχη Γιάννη Γιώργου.


Η αξιοποίηση του Βιοτεχνικού Πάρκου Λιτοχώρου και η διάβρωση των ακτών Πλαταμώνα στο Δ.Σ

 


Καλείστε στην τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, στο Δημοτικό κατάστημα που εδρεύει στην Κοινότητα Λιτοχώρου, στις 10.04.2023, ημέρα Δευτέρα και ώρα 17.00, για συζήτηση και λήψη απόφασης για τα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης, βάσει των διατάξεων του άρθρου 67 παρ. 5 του Ν. 3852/2010 με τίτλο «Σύγκληση του Δημοτικού Συμβουλίου».

Τα θέματα ημερήσιας διάταξης:

Αναβίωσαν οι πανέμορφες ¨Λαζαρίνες¨ στο Λουτρό Ημαθίας
Ένα από τα έθιμα της άνοιξης που τελούνταν σε διάφορες περιοχές της Ελλάδος, όπως και στο Ρουμλούκι, ήταν οι Λαζαρίνες.

Το ξενοδοχείο «ΦΙΛΙΠΠΟΣ» στη Χαλκηδόνα ζητά άτομα για reception και service
Ζητείται άτομο στο ξενοδοχείο «ΦΙΛΙΠΠΟΣ» στην Χαλκηδόνα για την θέση της reception και service.Απαραίτητη είναι η γνώση αγγλικών.Πενθήμερη, 8ωρη εργασία.Πλήρης ασφάλιση και όλα τα βάσει νόμου επιδόματα και μισθός.Τηλ. επικοινωνίας πρωινές ώρες: 6974851831 κ. Κατερίναe-mail: info@hotel-filippos.gr

Παιδότοπος-καφέ Sousouro στον Πλαταμώνα

 SOUSOURO (Κυραμάς Γεώργιος Ν.)

Αγίου Παντελεήμονος & Εγνατίας, Πλαταμώνας, 60065, ΠΙΕΡΙΑΣ
Παιδότοποι
Τηλέφωνο:
2352044619

Συναυλία τάξης Πιάνου & Παιδικής - Νεανικής Χορωδίας του Δημοτικού Ωδείου Κατερίνης
H συναυλία των σπουδαστών της τάξης Πιάνου της καθηγήτριας Μπέττυς Τσομίδου και της Παιδικής-Νεανικής Χορωδίας του Δημοτικού Ωδείου Κατερίνης, πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 8/04, στο Πνευματικό Κέντρο Δήμου Κατερίνης.

Super Market Πίτσιας στην Καλλιθέα Πιερίας

 


ΠΙΤΣΙΑΣ ΑΕ

3ης Σεπτεμβρίου 1 & Δημοτική Οδός Κατερίνης - Παραλίας, Καλλιθέα Πιερίας, 60150, ΠΙΕΡΙΑΣ
Σούπερ Μάρκετ
Τηλέφωνο:
2351061050

«Μικροί κηπουροί» του 19ου Δημοτικού, φύτευσαν λουλούδια στο Δημοτικό πάρκο
Με κέφι και ενθουσιασμό, με την συνδρομή και καθοδήγηση εργαζομένων της αντιδημαρχίας περιβάλλοντος & πρασίνου, οι μαθητές - μαθήτριες του 19ου Δημοτικού Σχολείου Κατερίνης, συμμετείχαν - το μεσημέρι της Παρασκευής 07/04 - στη φύτευση εποχικών λουλουδιών, στο δημοτικό πάρκο.

"Πανικόβλητο το Μαξίμου και σύσσωμο σχεδόν το Μιντιακό σύστημα"
Η εμφάνιση στην πολιτική σκηνή του επιτίμου Αντεισαγγελέως του Αρείου Πάγου Αναστασίου Κανελλοπούλου και η ανάληψη της Προεδρίας του «Κόμματος των ΕΛΛΗΝΩΝ», προκάλεσε ωστικό κύμα. Χιλιάδες μηνύματα από όλη την Ελλάδα ψάλλουν το «Δόξα εν υψίστοις Θεώ».

Τραγικό δυστύχημα στην Λ. Ιασωνίδου στην Κατερίνη -Νεκρός 23χρονος
Τραγωδία σημειώθηκε τα ξημερώματα της Μεγάλης Δευτέρας στην Κατερίνη καθώς ένας νεαρός, μόλις 23 ετών έχασε τη ζωή του σε τροχαίο.