10 Απριλίου 2023

"Πανικόβλητο το Μαξίμου και σύσσωμο σχεδόν το Μιντιακό σύστημα"
Η εμφάνιση στην πολιτική σκηνή του επιτίμου Αντεισαγγελέως του Αρείου Πάγου Αναστασίου Κανελλοπούλου και η ανάληψη της Προεδρίας του «Κόμματος των ΕΛΛΗΝΩΝ», προκάλεσε ωστικό κύμα. Χιλιάδες μηνύματα από όλη την Ελλάδα ψάλλουν το «Δόξα εν υψίστοις Θεώ».

Ακολουθεί η δήλωση του Πρόεδρου του Εθνικού Κόμματος ΕΛΛΗΝΕΣ


Πανικόβλητο το Μαξίμου και σύσσωμο σχεδόν το Μιντιακό σύστημα, που στηρίζει την Μητσοτακική προπαγάνδα, «από πρωίας μέχρι νυκτός», λυσσά, υβρίζει, και συκοφαντεί. Όλες οι επιθέσεις εκπορεύονται από αυτό. Για να διασωθεί το Μητσοτακικό Πριγκιπάτο, βυθίζουν ύπουλα δηλητηριασμένο μαχαίρι στην πλάτη του Κόμματος.

Οι Κυβερνητικοί Αξιωματούχοι έχουν χάσει τον έλεγχο των λόγων τους. Η πρόβλεψη της ασφαλούς ήττης τους, τους καθιστά νευρικούς. Ο εκπρόσωπος της Κυβερνήσεως, μετεβλήθη σε κοινό υβριστή. Δι’ ομαδικού χαρακτηρισμού, καθυβρίζει τους εκατοντάδες χιλιάδες πολίτες που προσβλέπουν στο «Κόμμα των ΕΛΛΗΝΩΝ».

Κατάπληκτη η κοινή γνώμη διαπιστώνει, ότι για να διατηρηθεί ο κύριος Μητσοτάκης στην εξουσία, επιστρατεύει όλα τα μέσα. Δεν ορρωδεί προ ουδεμιάς συνταγματικής εκτροπής. Καταφώρως παραβιάζει το Σύνταγμα και καταπατά τα θεμελιώδη πολιτικά δικαιώματα του λαού.

Με κυνισμό Δεληγιαννικής Φατρίας, παρεμβαίνει στον Οργανισμό Λειτουργίας του Αρείου Πάγου. Προαναγγέλλει τρίτη νομοθετική παρέμβαση, δια της οποίας εμμέσως ομολογούν, ότι απεργάζονται παρεμβάσεις στο έργο του Αρείου Πάγου. Θέλουν, δηλαδή, να συνεχίσουν την προσφιλή τακτική τους! Θέλουν να εισάγουν κενά δαιμόνια στην Δικαιοσύνη. Να την διαφθείρουν. Να την ταπεινώσουν. Να την εξευτελίσουν.

Χωρίς αμφιβολία είναι επικίνδυνοι!
Δημοκρατικέ Λαέ – Έλληνες Πατριώτες Η ώρα της κρίσεως πλησιάζει!
Οι τα φαύλα πράξαντες» θα τιμωρηθούν από τον Λαό.
Η Δημοκρατία θα νικήσει.
Η Συνταγματική νομιμότητα θα αποκατασταθεί.

Αθήνα 07-04-2023

Ο Πρόεδρος Αναστάσιος Κανελλόπουλος
Επίτιμος Αντεισαγγελεύς του Αρείου Πάγου
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΜΗ ΓΡΑΦΕΤΕ GREEKGLISH !