10 Απριλίου 2023

Συναυλία τάξης Πιάνου & Παιδικής - Νεανικής Χορωδίας του Δημοτικού Ωδείου Κατερίνης




H συναυλία των σπουδαστών της τάξης Πιάνου της καθηγήτριας Μπέττυς Τσομίδου και της Παιδικής-Νεανικής Χορωδίας του Δημοτικού Ωδείου Κατερίνης, πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 8/04, στο Πνευματικό Κέντρο Δήμου Κατερίνης.


Πιο συγκεκριμένα: οι σπουδαστές της τάξης Πιάνου, Αριάδνη Κουπουρτίδου, Μενέλαος Σιμόπουλος, Σοφία Αντωνιάδου, Εύα Ταρενίδη, Ελπίδα Κατσίμπουρα, Μυρτώ Καρόζα, Ελένη Κουπουρτίδου, Ξένια Τερζοπούλου, Ελένη Καλιακούδα, Σίμος Σιμόπουλος, Ελένη Χαραλαμπίδου, ερμήνευσαν έργα του κλασικού και μοντέρνου πιανιστικού ρεπερτορίου.


Στη συνέχεια κλιμάκιο της Παιδικής-Νεανικής Χορωδίας του Δ.Ω.Κ. παρουσίασε πρόγραμμα με χορωδιακά έργα από την εποχή της Αναγέννησης, παραδοσιακές και σύγχρονες δημιουργίες ξένων και Ελλήνων συνθετών.


Τα μέλη της χορωδίας που συμμετείχαν ήταν: Βασιλική Γκιμπή, Ντάσα Μπονταρέγκο, Ελπίδα Κατσίμπουρα, Ευαγγελία Αγγέλη, Μυρτώ Καρόζα, Ελένη Χαραλαμπίδου, Άννα Χαλίδου, Ελένη Κουπουρτίδου.


Τη χορωδία διεύθυνε η Μαρία Κεφαλίδου, στο πιάνο συνόδευσε η Μπέττυ Τσομίδου, στο μπουζούκι οι σπουδαστές του Δ.Ω.Κ. Δημήτρης Λυμπανοβνός και Ραφαήλ Γκανάς.


Η Πρόεδρος του Δ.Σ. του Δ.Ω.Κ., Στέλλα Χαρισσοπούλου συνεχάρη όλους τους σπουδαστές του ωδείου, που συμμετείχαν στην εκδήλωση και ιδιαίτερα τις μουσικούς Μπέττυ Τσομίδου και Μαρία Κεφαλίδου για το εκπαιδευτικό τους έργο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΜΗ ΓΡΑΦΕΤΕ GREEKGLISH !