18 Ιουνίου 2022

«Δώσε όνομα, γράψε ιστορία»
Η Ιερά Μητρόπολη Κίτρους, Κατερίνης και Πλαταμώνος διοργανώνει τη διεξαγωγή του πρωτότυπου διαγωνισμού «Δώσε όνομα, γράψε ιστορία», που αφορά την ονοματοδοσία του πολυόροφου κτιρίου της τοπικής Εκκλησίας που βρίσκεται στη συμβολή των οδών Εθνικής Αντιστάσεως και Ηφαίστου στο κέντρο της πόλης της Κατερίνης.

Απίστευτο....δέχτηκε να πουλήσει το νεογέννητο παιδί της για 18.000 ευρώ
Οι άμεσες ενέργειες αστυνομικών του Τμήματος Καταπολέμησης Εμπορίας

Ανθρώπων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης στο πλαίσιο διερεύνησης

υπόθεσης παράνομης παράδοσης παιδιού σε υιοθεσία, οδήγησε στη σύλληψη

τεσσάρων εμπλεκομένων και στην ταυτοποίηση δύο ακόμη ατόμων.

Άνοιξε η πλατφόρμα για την επιδότηση ρεύματος - Χρήσιμες πληροφορίες
Σε λειτουργία βρίσκεται από το απόγευμα της Παρασκευής το Power Pass μέσω του vouchers.gov.gr.


Πρόκειται για την πλατφόρμα που είχε εξαγγείλει ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης για την οικονομική ενίσχυση οικιακών καταναλωτών ηλεκτρικού ρεύματος.

Λινού: «Να επανέλθει η μάσκα άμεσα»
Για τις εξελίξεις στο ζήτημα του κορωνοϊού, την ώρα που τα κρούσματα έχουν αρχίσει ξανά να αυξάνονται, μίλησε η Αθηνά Λινού.


«Το αν χάσαμε πάλι το παιχνίδι θα εξαρτηθεί από εμάς.

Σπείρα έβγαλε 60.000 ευρώ από τηλεφωνικές απάτες
Οι τηλεφωνικές απάτες έλυσαν το οικονομικό πρόβλημα της ζωής τους. Τα θύματά τους παγιδεύονταν μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα. Άναυδος ο Βόλος από τις αποκαλύψεις για τη σπείρα και τη γυναίκα – αράχνη…

Συνελήφθη αστυνομικός ως αρχηγός κυκλώματος κοκαΐνης
Καρτέλ κοκαΐνης στα νότια προάστια της Αθήνας με αρχηγό αστυνομικό έπεσε στα δίχτυα της αστυνομίας

. Συνελήφθησαν τέσσερα μέλη της εγκληματικής οργάνωσης, μεταξύ των οποίων και αστυνομικός – αρχηγός, και σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για τα – κατά περίπτωση – αδικήματα της εγκληματικής οργάνωσης και παραβάσεων της νομοθεσίας για τα ναρκωτικά.

Χρηματοδότηση 39.680€ στο δήμο Πύδνας-Κολινδρού
Προκειμένου να προωθηθεί ο χωρικός σχεδιασμός και να ολοκληρωθεί η εφαρμογή “Σχεδίου πόλεως” και η απόκτηση των χαρακτηρισμένων κοινοχρήστων και κοινωφελών χώρων του δήμου μας, είναι αναγκαίος ο καταρτισμός Επιχειρησιακού Σχεδίου στο οποίο να καταγράφονται ανά Δημοτική Κοινότητα ή Δημοτική Ενότητα οι χαρακτηρισμένοι κοινόχρηστοι και κοινωφελείς χώροι.

Μετά από σχετική πρόταση που υποβάλλαμε στο Πράσινο Ταμείο, εγκρίθηκε η χρηματοδότηση του δήμου μας με το ποσό των 39.680 ευρώ, για την εκπόνηση του αναγκαίου “Επιχειρησιακού Σχεδίου για την Εξασφάλιση Κοινοχρήστων και Κοινωφελών χώρων - Ε.Σ.Ε.Κ.Κ.”.