26 Νοεμβρίου 2022

Απίστευτο τροχαίο στο κέντρο της Αλεξάνδρειας
Κινηματογραφικό τροχαίο σημειώθηκε στο κέντρο της Αλεξάνδρειας.

Ενώ τζιπακι για άγνωστους λόγους έχασε τον έλεγχο και έπεσε πάνω σε σταθμευμένο αγροτικό αυτοκίνητο, το οποίο το ανέβασε πάνω στο πεζοδρόμιο ξηλώνοντας ταυτόχρονα τις κολόνες που υπήρχαν.

Το ίδιο το τζιπάκι ντελαπάρισε. Ευτυχώς ο οδηγός του αυτοκινήτου βγήκε σώος ενώ δεν υπήρξε κάποιο άλλο θύμα παρά μόνο υλικές ζημιές.

Η Αστυνομία έρευνα τις συνθήκες του ατυχήματος.

Πηγή: https://opolitis.gr/

Θεσσαλονίκη: Του έσπασε το αυτοκίνητο επειδή δεν ανταποκρινόταν στον έρωτα της
Ο πληγωμένος εγωισμός την ώθησε στα άκρα. Την άρνηση του νεαρού άντρα να ανταποκριθεί στον έρωτα της, την πλήρωσε το αυτοκίνητο του που το έκανε ….καλοκαιρινό.

Μείωση στα 2.50 ευρώ για τα διόδια στην Αττική Οδό


«Από σήμερα ο διαγωνισμός για τη νέα 25ετή σύμβαση παραχώρησης της Αττικής Οδού μπήκε στη δεύτερη φάση του. Κατόπιν της τελικής απόφασης του Υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών οι δεσμευτικές προσφορές των ενδιαφερομένων πρέπει να υποβληθούν λαμβάνοντας υπόψη διόδια 2,50 ευρώ ανά διέλευση,

Υπογραφή για την αξιοποίηση των ανενεργών στρατοπέδων στην Κατερίνη
Ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας Νικόλαος Παναγιωτόπουλος, ως πρόεδρος της Διοικητικής Επιτροπής του Ταμείου Εθνικής Άμυνας (ΤΕΘΑ), παρουσία του Διευθυντή του Ταμείου Αντιστρατήγου Αντωνίου Κονδύλη υπέγραψε την , Παρασκευή 25 Νοεμβρίου 2022, μαζί με τον Δήμαρχο Κατερίνης Κώστα Κουκοδήμο Μνημόνιο Συνεργασίας και Συναντίληψης,