4 Ιουλίου 2023

Νεανική ζωντάνια, μουσική πανδαισία και παλμός στην Γιορτή Νεολαίας


Εκατοντάδες νέοι και νέες παρευρέθηκαν και συμμετείχαν τη Δευτέρα 3 Ιουλίου στην 7η Γιορτή Νεολαίας της Ιεράς Μητροπόλεως Κίτρους, Κατερίνης και Πλαταμώνος που πραγματοποιήθηκε στο προαύλιο του Ιερού Ναού Αγίας Άννης Κατερίνης.

Επιδρομή από ακρίδες στην Κοζάνη
Ολική καταστροφή έχουν υποστεί οι καλλιέργειες πιπεριάς Φλωρίνης στην περιοχή Καλονερίου Κοζάνης, αφού μετά τις έντονες βροχοπτώσεις, μικρού μεγέθους ακρίδες εισέβαλαν στις καλλιεργήσιμες εκτάσεις και κατάστρεψαν ό,τι είχε απομείνει.

Στο νοσοκομείο μετα από τσίμπημα σκορπιού 16χρονος στην Αγιά Λάρισας
Στο νοσοκομείο κατέληξε χθες το απόγευμα ένας 16χρονος που δέχθηκε τσίμπημα από σκορπιό στην περιοχή της Αγιάς στη Λάρισα.

Έστησαν ενέδρα και γάζωσαν με πυροβόλο όπλο 47χρονο οδηγό στην Κατερίνη !
Στο Γενικό Νοσοκομείο Κατερίνης νοσηλεύεται ένας 47χρονος οδηγός αυτοκινήτου, ύστερα από πυροβολισμούς που δέχθηκε το μεσημέρι, σε περιοχή ανάμεσα στους οικισμούς του Σβορώνου και της Νεοκαισάρειας στην Πιερία.

Fashion Show για φιλανθρωπικό σκοπό στο Ethrion Basement


Fashion Show για φιλανθρωπικό σκοπό!
Αυτή την Παρασκευή 7 Ιουλίου στις 9 το βράδυ στο Ethrion Basement (δίπλα στην είσοδο του Cine Ευκαρπίδη) σας καλούμε να στηρίξετε τη δράση μας "Κανένα παιδί χωρίς κολατσιό".
Δίνοντας το παρών στην επίδειξη μόδας, συμβάλλετε στην συγκέντρωση χρηματικού ποσού, που θα διατεθεί για την ενίσχυση της δράσης μας, μέσω της οποίας σιτίζονται πάνω από 120 μαθητές και μαθήτριες του νομού μας.
Σας περιμένουμε!


Κόρες Πιερίων