22 Μαΐου 2022

Γιάννης Ιωαννίδης: " Σας ευχαριστώ για την πρώτη θέση των ψηφοδελτίων και την πρώτη θέση της σταυροδοσίας "
Ένα μεγάλο ευχαριστώ & στα 931 Μέλη της Ένωσης Πυροσβεστών Κεντρικής Μακεδονίας για την μαζικότερη συμμετοχή σε διαδικασία εκλογών από την ημέρα Ίδρυσης του Σωματείου.

2o Κυνήγι Κρυμμένου Θησαυρού

 

 


Την Κυριακή 22 Μαίου, για 2η συνεχόμενη χρονιά, ο Αίολος Κατερίνης διοργάνωσε Κυνήγι Κρυμμένου Θησαυρού στο Δημοτικό Πάρκο Κατερίνης.


Πιερικός-Αρχέλαος: Χρονιά επανεκίννησης και νέων επιτυχιών

Μπορεί να είναι εικόνα κείμενο

Μπορεί να είναι εικόνα 2 άτομα, άτομα που στέκονται και εσωτερικός χώρος


Ολοκληρώθηκε την προηγούμενη Κυριακή το αγωνιστικό σκέλος της φετινής χρονιάς για το σύνολο των τμημάτων του Πιερικού Αρχέλαου για την σαιζόν 2021-2022. 

Σκούφα, Νταρλαγιάννη και Γκούνας τα τρία μέλη από την Πιερία στην Κεντρική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ
Στην Πιερία εκλέχθηκαν τρία μέλη στην Κεντρική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ και είναι οι Αθανάσιος Γκούνας, Μπέττυ Σκούφα και Αλεξάνδρα Νταρλαγιάννη.

Πρώτη στην Κεντρική Μακεδονία εκλέχθηκε η Θεοδώρα Τζάγκρη, δεύτερη η Κατερίνα Νοτοπούλου

Μπέττυ Σκούφα
Αλεξάνδρα Νταρλαγιάννη.
Αθανάσιος Γκούνας

Τροχαίο ατύχημα στην Κατερίνη με τέσσερις ελαφρά τραυματίες
Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής 20/5/2022 στην Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης – Αθηνών, πριν από τη βόρεια είσοδο για την πόλη της Κατερίνης.Λίγο μετά τις 15:00 και κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, ένα αυτοκίνητο εξετράπη της πορείας του.

Επικίνδυνο παιχνίδι μέσω Tik Tok βάζει σε κίνδυνο παιδιά στο Βόλο -Πληροφορίες και για Κατερίνη
Αναστάτωση έχει προκαλέσει το τελευταίο διάστημα στο Βόλο ένα επικίνδυνο παιχνίδι που έχει κάνει την εμφάνισή του στους δρόμους της πόλης.

ΣΥΝΑΔΕΛΦΕ ΘΕΛΕΙΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ;
Εν όψει των επικείμενων εκλογών για την εκλογή του Δ.Σ. της ΕΛΜΕ Πιερίας και των αντιπροσώπων του κλάδου για το Ν.Τ. της ΑΔΕΔΥ και το συνέδριο της ΟΛΜΕ, θεωρούμε υποχρέωσή μας να κάνουμε μία μικρή ανασκόπηση στα πιο σημαντικά γεγονότα, που επηρέασαν τον κλάδο μας τα τελευταία χρόνια, πάντα με ειλικρίνεια και εντιμότητα, όπως κάναμε μέχρι σήμερα.

Το 2ο ΕΠΑΛ Κατερίνης στην Βαρσοβία για το Erasmus WAY
Το 2ο ΕΠΑΛ Κατερίνης συμμετείχε στις εργασίες του Ευρωπαϊκού προγράμματος Erasmus+ με τίτλο « Whole-school Approach for Youth with migrant background - WAY” που πραγματοποιήθηκαν στη Βαρσοβία της Πολωνίας από 16-20 Μάϊου 2022 (TPM).