22 Μαΐου 2022

Επικίνδυνο παιχνίδι μέσω Tik Tok βάζει σε κίνδυνο παιδιά στο Βόλο -Πληροφορίες και για Κατερίνη
Αναστάτωση έχει προκαλέσει το τελευταίο διάστημα στο Βόλο ένα επικίνδυνο παιχνίδι που έχει κάνει την εμφάνισή του στους δρόμους της πόλης.

Ειδικότερα, αφορά σε μια πρόκληση που έχουν βρει τα παιδιά, μέσω Tik Tok για να δοκιμάζουν τις αντοχές τους και τα αντανακλαστικά των διερχόμενων οδηγών.

Συγκεκριμένα, μόλις πέσει το σκοτάδι πετάγονται ξαφνικά στις ρόδες ανυποψίαστων οδηγών και ο κίνδυνος ατυχήματος είναι μεγάλος.

Μάλιστα, όπως έγινε γνωστό, συνελήφθησαν, χθες το βράδυ στο Βόλο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Βόλου, τρεις ανήλικοι, δύο ημεδαποί και ένας αλλοδαπός, για επικίνδυνες παρεμβάσεις στην οδική συγκοινωνία.Ειδικότερα, σύμφωνα με την Αστυνομία, οι ανήλικοι εισήλθαν τρέχοντας στο οδόστρωμα, περνώντας με πρόθεση, μπροστά και σε πάρα πολύ κοντινή απόσταση από διερχόμενο Ι.Χ. επιβατικό αυτοκίνητο, διαταράσσοντας την ασφάλεια της συγκοινωνίας και θέτοντας σε κίνδυνο τους χρήστες του οδικού δικτύου και τους εαυτούς τους.

Επιπλέον, συνελήφθησαν οι πατέρες των ημεδαπών και η μητέρα του αλλοδαπού για το αδίκημα της παραμέλησης της εποπτείας ανηλίκου.

Katerinipress: Σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδας μας το επικίνδυνο αυτό παιχνίδι έχει κάνει ήδη την εμφάνισή του και στην Κατερίνη, τόσο στην οδό 19ης Μαϊου όσο και την Λ. Ιασωνίδη με αποτέλεσμα να υπάρχει ανησυχία και σε γονείς της πόλης μας. Εφιστάται η προσοχή αν διαπιστωθούν ανάλογα περιστατικά να ειδοποιηθεί άμεσα η αστυνομία. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΜΗ ΓΡΑΦΕΤΕ GREEKGLISH !