12 Φεβρουαρίου 2023

Κέντρο Ξενών Γλωσσών Ηλιάνας Λιανού στην Καλλιθέα


 Κέντρο ξένων γλωσσών

    Σελίδα · Κέντρο εκμάθησης γλωσσών
    3ης Σεπτεμβρίου Καλλιθέα Πιερίας, Paralía, Greece
    +30 693 690 5929
    ilianalianou@gmail.com

Trofo Express Χονδρικό Εμπόριο Τροφίμων στην Καλλιθέα
Η εταιρεία ιδρύθηκε στην Κατερίνη τον Μάρτιο του 2006 με την επωνυμία "Βάκκας Η. Ιωάννης & Σια Ο.Ε" και διακριτικό τίτλο "TROFO EXPRESS".

Λαμπρός εορτασμός για την Επανάσταση του 1878 στον Κολινδρό (Φωτογραφίες)

 Πωλείται Kia Ceed μοντέλο του 2008 Πουλήθηκε

 Πωλείται Kia Ceed μοντέλο του 2008 σε καλή κατάσταση με καινούργιο κτεο. Το αυτοκίνητο, 1400 κυβικών, 109 άλογα, έχει διανύσει περίπου 169.000 χιλιόμετρα.

Η Εθελοντική Ομάδα Δράσης στηρίζει το νοσοκομείο Κατερίνης και το Κ.Υ Λιτοχώρου
Στηρίζουμε το νοσοκομείο της πόλης μας!
Την προηγούμενη εβδομάδα όχημα του κρατικου Νοσοκομείου Κατερίνης παρέλαβε από τις Κοινωνικές δομές του Καπνικού Σταθμού σημαντική ποσότητα ιατροφαρμακευτικού υλικού όπως:

Μαρία Μίχου: Συνεχίζουμε δυναμικά μαζί
Η χώρα μας βαδίζει πλέον προς τις επικείμενες εθνικές εκλογές. Διανύουμε μια έντονη και μακρά προεκλογική περίοδο με κόμματα των δύο τελευταίων Κυβερνήσεων να αναλώνονται σε αντιπαραθέσεις που δεν οδηγούν πουθενά και κυρίως δεν μας προτείνουν λύσεις στα καυτά ζητήματα της καθημερινότητας.

Διαμαρτύρονται οι εκπαιδευτικοί της Πιερίας για την επαναφορά του επιθεωρητή στα σχολεία
Μετά από 40 χρόνια, η κυβέρνηση της Ν.Δ. και το Υ.ΠΑΙ.Θ προσπαθεί να επαναφέρει τον επιθεωρητή στα σχολεία. Επιχειρεί να επιβάλει την αντιεκπαιδευτική , αντιεπιστημονική ατομική αξιολόγηση ως συνέχεια της αυτοαξιολόγησης σχολικής μονάδας, την οποία σύσσωμος ο Κλάδος των εκπαιδευτικών απέρριψε στην πράξη.

Αδιανόητο ! Την ξυλοκόπησε επειδή πάχυνε
Ένα ακόμη περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας είδε το φως της δημοσιότητας την περασμένη Τετάρτη (8/2), όταν ένας 40χρονος άνδρας στον Βόλο ξυλοκόπησε την 39χρονη σύζυγό του, χτυπώντας το κεφάλι της στο πάτωμα, επειδή είχε παχύνει.