12 Φεβρουαρίου 2023

Αδιανόητο ! Την ξυλοκόπησε επειδή πάχυνε




Ένα ακόμη περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας είδε το φως της δημοσιότητας την περασμένη Τετάρτη (8/2), όταν ένας 40χρονος άνδρας στον Βόλο ξυλοκόπησε την 39χρονη σύζυγό του, χτυπώντας το κεφάλι της στο πάτωμα, επειδή είχε παχύνει.



Ειδικότερα, σύμφωνα με τον ενημερωτικό ιστότοπο gegonota.news, η 39χρονη ειδοποίησε την αστυνομία και κατήγγειλε ότι «με πρόσβαλε, μαλώσαμε, με έριξε κάτω και άρχισε να χτυπά το κεφάλι μου στο πάτωμα». Κατά τη διάρκεια του διαπληκτισμού τους η ίδια έσπασε πάνω την τηλεόραση και τότε ο δράστης την έσπρωξε με αποτέλεσμα να χάσει την ισορροπία της και να πέσει στο δάπεδο. Ωστόσο, πριν προλάβει να σηκωθεί, εκείνος έπιασε το κεφάλι της και το χτύπησε επανειλημμένα στο πάτωμα.

Ο 40χρονος συνελήφθη την Πέμπτη (9/2) και παραπέμφθηκε στο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Βόλου, όπου αρνήθηκε τις κατηγορίες υποστηρίζοντας ότι επρόκειτο για έναν απλό καυγά. «Εγώ δεν θυμάμαι να έγιναν όλα αυτά. Μόνο μαλώσαμε και δεν συνέβη τίποτα άλλο», ήταν η απάντηση του συζύγου που χθες οδηγήθηκε στο Αυτόφωρο Τριμελές» δήλωσε ο δράστης της επίθεσης.

Η γυναίκα τελικά, ζήτησε το θέμα να επιλυθεί εξωδικαστικά, ούτως ώστε να μην προχωρήσει η αυτόφωρη διαδικασία. Η έδρα πρότεινε τη λύση της δικαστικής διαμεσολάβησης. Η δίκη αναβλήθηκε για την ερχόμενη Πέμπτη (16/2), ενώ ο 40χρονος αφέθηκε ελεύθερος.




cnn.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΜΗ ΓΡΑΦΕΤΕ GREEKGLISH !