7 Ιανουαρίου 2022

Τοποθετήθηκαν 12 απινιδωτές σε κοινότητες του Δήμου Ελασσόνας
Δώδεκα εξωτερικούς απινιδωτές (μηχανήματα καρδιοαναπνευστικής αναζωογόνησης) τοποθέτησε σε κοινότητες του Δήμου Ελασσόνας ο Οργανισμός Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης ( ΟΚΠΑΠ ) μέσω του προγράμματος «Αντώνης και Στέλλα Κύρκου» με στόχο την προάσπιση της υγείας των πολιτών και τη βελτίωση της ποιότητας ζωής τους μέσω της πρόληψης.

Αγροτικός Συνεταιρισμος Παραγωγών Κερασιών Μοσχοποτάμου Πιερίας
Όπου ακούς πολλά κεράσια... πάρε μεγάλο καλάθι! Στην περιοχή του Μοσχοπόταμου Πιερίας μια ομάδα παραγωγών αγροτικών προϊόντων δημιούργησε μια συνεταιριστική δύναμη οθούμενη από την αγάπη προς το πιο γλυκό φρούτο της άνοιξης, το κεράσι.

Αγροτικός Συνεταιρισμός Παραγωγών Οπωροκηπευτικών Ράχης Α.Σ.Π.Ο
Ο Αγροτικός Συνεταιρισμός Παραγωγών Οπωροκηπευτικών Ράχης Α.Σ.Π.Ο , ιδρύθηκε το 1991 αλλά υπάρχει με την σημερινή μορφή από το 2001 οπού με το μεράκι των παραγωγών παράγει ένα προϊόν εξαιρετικής ποιότητας.

Αγροτικός Συνεταιρισμός Κερασιών Ράχης Πιερίας "Ο Άγιος Λουκάς"
Ο Αγροτικός Συνεταιρισμός Ράχης Πιερίας είναι ένας από τους πιο δυναμικούς και ταχέως αναπτυσσόμενους συνεταιρισμούς στην Ελλάδα. Με προνομιακή θέση κάτω από τη σκιά του Ολύμπου, φημίζεται για την καλλιέργεια εξαιρετικής ποιότητας φρούτων.