9 Νοεμβρίου 2021

Νέο Διοικητικό Συμβούλιο αναδείχθηκε στον Σύλλογο Διαβητικών Ν.Πιερίας
Ύστερα από τη Γενική Συνέλευση που πραγματοποιήθηκε, τις εκλογές που ακολούθησαν αλλά και μετά τη διαδικασία κατανομής αξιωμάτων που έγινε, ένα νέο Διοικητικό Συμβούλιο αναδείχθηκε, για τα επόμενα τέσσερα χρόνια, στον Σύλλογο Διαβητικών Ν.Πιερίας.

Πρωταθλητής Ελλάδας ο Κυπαρισσοπουλος των Ολυμπίων Κατερίνης στην πάλη
Πρωταθλητής Ελλάδας ανακηρύχθηκε στα 85 κιλά ο Κυπαρισσοπουλος Παναγιώτης των Ολυμπίων Κατερίνης στο πανελλήνιο πρωτάθλημα Έλληνορωμαικης παλης u13 & u11 που έλαβε χώρα στην πόλη της Λάρισας το Σάββατο 6 Νοεμβρίου .
Επίσης μεγάλες επιτυχίες για την ομάδα των Ολυμπίων στο ίδιο πανελλήνιο πρωτάθλημα ηταν το ασημένιο μετάλλιο που κατέκτησε στα 54 κιλά ο Αποστόλου Γιάννος , τα χάλκινα μετάλλια των Αδάμου Αντώνη στα 48 κιλά και του Παπαδόπουλου Λεωνίδα στα 38 κιλά και οι έκτες θέσεις που κατέλαβαν οι Δήμος Κυριαζής και ο Βουτσάς Γιώργος. Την απόλυτη ικανοποίηση από την απόδοση των αθλητών της Κατερινωτικης ομάδας δήλωσε το προπονητικό team της ομάδας Παπακωνσταντίνου Κωνσταντίνος , Τορτοπιδης Χρήστος και Μπαταλας Βασίλης.

Εγκαινιάστηκε στην Αστική Σχολή η εικαστική έκθεση: “ΕΥΖΩΝΕΣ
Η ατομική έκθεση φωτογραφίας, με τίτλο “ΕΥΖΩΝΕΣ / Οι φύλακες των αφανών" της φωτογράφου Δήμητρας Χατζηαδάμ, που με σεβασμό ανοίγει στο κοινό των Αικατερινείων, ένα «παράθυρο» στον περίκλειστο κόσμο της Προεδρικής Φρουράς και αναδεικνύει τον άνθρωπο πίσω από την Ευζωνική στολή, εγκαινιάστηκε χθες το βράδυ στην Αστική Σχολή.

ΕΠΑΙΣΧΥΝΤΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΙΜΑΕΙ ΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΛΕΓΟΜΕΝΗ «ΣΧΟΛΗ ΓΟΝΕΩΝ
Αποτελεί πρόκληση η εκδήλωση που διοργάνωσε η «σχολή γονέων – ανοιχτό πανεπιστήμιο Κατερίνης» που παρουσίασε τις γυναίκες σαν μηχανή αναπαραγωγής που βασικός τους στόχος είναι να γεννάνε.