18 Οκτωβρίου 2022

Κούκος Πιερίας: Ο Όσιος Γεώργιος Καρσλίδης, το σχολείο των 155 μαθητών και ο εμφύλιος
Ο Κούκος (παλαιότερη γραφή: Κούκκος) είναι χωριό του νομού Πιερίας, χτισμένο σε υψόμετρο 240 μέτρων. Έχει 335 κατοίκους (με βάση την απογραφή του 2011) και βρίσκεται βόρεια της Κατερίνης. Η ομώνυμη Τοπική Κοινότητα έχει έναν οικισμό, με 335 κατοίκους. Η απόσταση του χωριού από την Κατερίνη είναι 19 χιλιόμετρα.

Ολυμπιακή Ακτή Πιερίας: Κατερινόσκαλα το επίνειο της Κατερίνης
Η Ολυμπιακή Ακτή βρίσκεται στο κέντρο του νομού και στις ακτές του Θερμαϊκού Κόλπου. Απέχει 8,5 χλμ. ΝΑ. από την πόλη της Κατερίνης, 4 χλμ. από τον οικισμό Παραλία (Β.-ΒΑ.) και τα Καλύβια Βαρικού (ΝΔ.).

Νέο πρόγραμμα προβολών από την Κινηματογραφική Λέσχη Κατερίνης

 


Η Κινηματογραφική Λέσχη Κατερίνης εγκαινιάζει τον νέο κύκλο προβολών της αυτόν τον Νοέμβρη! Επιστροφή στην κανονικότητα και στο σινεμά που μας έλειψε! Η γνωστή φιλόξενη και άνετη κινηματογραφική αίθουσα του Κινηματογράφου Ευκαρπίδη θα στεγάζει κάθε Δευτέρα στις 20.00 τις προβολές τις Κιν/φικής Λέσχης.

Αποκαταστάσεις ενδοδημοτικής οδοποιίας στο δήμο Πύδνας-Κολινδρού
Εργασίες αποκατάστασης τμημάτων ενδοδημοτικής οδοποιίας πραγματοποιούνται από τη Δευτέρα 17-10-2022 σε οικισμούς του δήμου Πύδνας-Κολινδρού.


Σε δήλωσή του ο Δήμαρχος κ. Αναστάσιος Μανώλας ανέφερε:

Δημιουργία Πρότυπου Κέντρου Αναψυχής και Ευζωίας στην Παραλία Κατερίνης
Επενδυτικό ενδιαφέρον για την ανάδειξη και αξιοποίηση δημοτικών εκτάσεων έχει εκδηλώσει και επισήμως ο Όμιλος “ELEEN MARINE”, με επιστολή του CEO Nikolay Kolev, προς τον δήμαρχο Κατερίνης.

Η Βέφα Τσιαπάρη στο πλευρό του Βαγγέλη Γερολιόλιου
Η Βέφα Τσιαπάρη από τη Σκοτίνα είναι νέο μέλος της ΣΥΝθεσης. Διετέλεσε δημοτική σύμβουλος στον πρώην Δήμο Ανατολικού Ολύμπου από το 2007 έως το 2010, ορίστηκε αντιδήμαρχος Πολιτισμού, Τουρισμού και Αθλητισμού