14 Σεπτεμβρίου 2023

Εξαφανίστηκε ο 73χρονος Θεόδωρος Μακρίδης ενώ βρισκόταν στο πανηγύρι Αιγινίου
Συναγερμός σήμανε στις Αρχές για την εξαφάνιση 73χρονου άνδρα στο Αιγίνιο.

Πρόκειται για τον Θεόδωρο Μακρίδη, κάτοικο Καλοχωρίου Ημαθίας, τα ίχνη του οποίου χάθηκαν το βράδυ του περασμένου Σαββάτου 9 Σεπτεμβρίου 2023, από το Αιγίνιο Πιερίας.

Η αντιπλημμυρική θωράκιση της Θεσσαλονίκης και της Κεντρικής Μακεδονίας
Η αντιπλημμυρική θωράκιση της Θεσσαλονίκης και της Κεντρικής Μακεδονίας στους καιρούς των μνημονίων και της κλιματικής κρίσης

Η εργαλειοποίηση της κλιματικής κρίσης για την αιτιολόγηση των πρόσφατων καταστροφών στη Θεσσαλία, μόνο ως εύκολη, βολική και υποκριτική δικαιολογία μπορεί να εκληφθεί, μπροστά στην απουσία αντιπλημμυρικών υποδομών στη χώρα.

To Αρεταίειο Νοσοκομείο Αττικής αναλαμβάνει τις έγκυες γυναίκες της Θεσσαλίας και την διαμονή τους !
Η Β’ Μαιευτική και Γυναικολογική Κλινική του Αρεταίειου Νοσοκομείου και ο Διευθυντής της, Νικόλαος Βλάχος, εκφράζουν τη βαθύτατη θλίψη και την οδύνη τους για την απώλεια ανθρώπινων ζωών και για τις πρωτοφανείς καταστροφές που υπέστη η περιφέρεια της Θεσσαλίας από τα ακραία καιρικά φαινόμενα των προηγουμένων ημερών.

“Αστικά λύματα διοχετεύονται στον Πηνειό”
Αντιπαράθεση μεταξύ περιφέρειας Θεσσαλίας και δήμου Λάρισας προκαλεί ο βιολογικός καθαρισμός σε Λάρισα, Μάνδρα και Γιάννουλη, που από την περασμένη Παρασκευή έχει τεθεί εκτός λειτουργίας, με αποτέλεσμα, σύμφωνα με την περιφέρεια, τα αστικά λύματα να διοχετεύονται στην επιφάνεια των υδάτων του Πηνειού.