20 Ιουλίου 2023

Εμπρηστής στην Μεσσηνία: «Με εξιτάρει η κινητικότητα της Πυροσβεστικής...»
Σε μία αδιανόητη δήλωση προχώρησε κατά τη διάρκεια της απολογίας του ο 30χρονος, που συνελήφθη την Τετάρτη (19/07) για την πυρκαγιά που ξέσπασε στη Μεσσηνία.

"Δημοκράτες" επιτέθηκαν στην οικογενειακή επιχείρηση του προέδρου των «Σπαρτιατών»
Οι «γνωστοί-άγνωστοι» επιτέθηκαν στην οικογενειακή επιχείρηση του προέδρου των «Σπαρτιατών» Βασίλη Στίγκα στην Ηλιούπολη.

Σε ανακοίνωσή του το Γραφείο Τύπου του κόμματος αναφέρει:

Υπαίθριο χώρο στάθμευσης 90 θέσεων στην Παραλία Κατερίνης διαμορφώνουν τα Δημοτικά Πάρκινγκ
Σημαντική λύση για τη στάθμευση στην Τ.Κ. Παραλίας αναμένεται να δώσει η κατασκευή ενός υπαίθριου χώρου στάθμευσης αυτοκινήτων σε ακίνητο (Ο.Τ.49), εμβαδού 1925,80 τ.μ. στο ύψος του γηπέδου της περιοχής. Ήδη κατόπιν και της διενέργειας πρόχειρου διαγωνισμού υπεγράφη η σύμβαση από την πρόεδρο της Εταιρείας δημοτικών πάρκινγκ «Πόλις», Ασημίνα Πούλιου – Περδίκη και από εκπρόσωπο της αναδόχου εταιρείας.

Κλειστά μέχρι και την Κυριακή ο αρχαιολογικός χώρος του Δίου και το Κάστρο Πλαταμώνα
Από την ΕΦΑ Πιερίας ανακοινώνεται ότι ο αρχαιολογικός χώρος του Δίου και η Αρχαιοθήκη του Δίου, θα κλείσουν στις 12:00 λόγω καύσωνα και λόγω στάσης εργασίας, από την Πέμπτη 20/07/2023 έως την Κυριακή 23/07/2023.

Επίσης το Κάστρο Πλαταμώνα θα παραμείνει κλειστό από τις 12:00 έως 17:30 λόγω καύσωνα.
ΕΦΟΡΕΙΑ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΩΝ ΠΙΕΡΙΑΣ

Το «βασάνιζε» εδώ και καιρό. Το συζήτησε, το μελέτησε και .....
Το «βασάνιζε» εδώ και καιρό. Το συζήτησε, το μελέτησε και στην πρόσφατη συνάντηση που είχε, με την παλιά του γνώριμη και νυν υφυπουργό Ενέργειας και Περιβάλλοντος, Αλ. Σδούκου, ο Αντιπεριφερειάρχης Ανάπτυξης και Περιβάλλοντος Κεντρικής Μακεδονίας, Κ. Γιουτίκας, της έκανε συγκεκριμένη πρόταση,

Τέταρτη θέση στην Ευρώπη ο Κολοσεντας των Ολυμπίων Κατερίνης
Με το βλέμμα πλέον στο παγκόσμιο πρωτάθλημα πάλης στην άμμο τον Σεπτέμβριο και στόχο ένα μετάλλιο αυτήν την φορά έχει ο αθλητής πάλης των Ολυμπίων Κατερίνης Αρίων Κολοσεντας μετά από την Τετάρτη θέση με τα χρώματα της Εθνικής μας ομάδας στα +90 κιλά εφήβων που κατέλαβε στην ιστορική πόλη Νίκαια της Γαλλίας η οποία αποτελεσε και αυτή Ελληνική αποικία πριν χιλιάδες χρόνια

Τέμπη- Αποκάλυψη: Όλη η αλήθεια για το σιδηροδρομικό δυστύχημα
Όπως μεταδίδει το InThess.gr το οποίο εξασφάλισε στοιχεία που αποδεικνύουν τις πραγματικές αιτίες του τραγικού σιδηροδρομικού δυστυχήματος των Τεμπών, όπως αυτές καταγράφηκαν από εμπειρογνώμονες με έγγραφα στοιχεία...

Ο Περικός έχει ανάγκη από ανθρώπους πού πρέπει να σέβονται την ιστορία του
Με την παρακάτω επιστολή θα ήθελα να ενημερώσω τους φίλους του Πιερικού την ανησυχία και τον προβληματισμό μου για τα όσα, αν μη τι άλλο παράξενα και έξω από κάθε νομιμότητα, συμβαίνουν στον αγαπημένο μας σύλλογο τον Περικό.