12 Μαΐου 2022

Κ.Υ Αιγινίου: " Φιλότιμες προσπάθειες από το λιγοστό προσωπικό του "


Τα προβλήματα υποστελέχωσης στο Κ.Υ Αιγινίου είναι επίσης γνωστά. Παρόλαυτα κάτοικοι και επισκέπτες δηλώνουν ευχαριστημένοι από τις προσπάθειες του νοσηλευτικού και ιατρικού προσωπικού. Δείτε μερικά από τα σχόλια τους: 



"Επισκεψη μετα απο Αλλεργικο προβλημα!!Φιλοτιμες προσπαθειες απο το λιγοστο προσωπικο!!Ευγενικοι και προθυμοι!








Επισκέφθηκα το Κ. Υ. Αιγινίου από τη Λάρισα για την πραγματοποίηση των δύο δόσεων του εμβολιασμού μου. Με εντυπωσίασε η εξυπηρέτηση και η ευγένεια του ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού.Επιτελούν με ανθρωπιά το λειτούργημά τους.



Άριστη εξυπηρέτηση, ενημερωμένο ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό, με άριστη συμπεριφορά από όλους, εμβολιαστικο κέντρο κατά του covid, μικροβιολογικο και ακτινολογικό εργαστήριο. Δυστυχώς υπάρχει έλλειψη ειδικοτήτων. Φιλοξενεί τομέα του ΕΚΑΒ 2 Θεσσαλονίκης. Εξυπηρέτηση με τηλεφωνικά ραντεβού δίχως καθυστέρηση για συνταγογραφηση.



Πολύ καλές υπηρεσίες για το επίπεδο ενός Κέντρου Υγείας που υποχρηματοδοτειται. Το προσωπικό είναι φιλικό και διαθέσιμο ανά πάσα στιγμή. Οι ιατροί είναι ειδικοί γενικοί ιατροί με άριστη επιστημονική κατάρτιση και εξυπηρετικοί. Τα επείγοντα περιστατικά διεκπεραιωνονται όλο το είκοσι τετράωρο στα Τ.Ε.Π. ενώ τα τακτικά ιατρεία λειτουργούν τις καθημερινές στο πρωινό ωράριο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΜΗ ΓΡΑΦΕΤΕ GREEKGLISH !