27 Ιανουαρίου 2023

Μαρία Μίχου και Κώστας Κουτρούμπας έτοιμοι για μια θέση στο ψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ




Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται και η επιχείρηση «ψηφοδέλτια» στο ΠΑΣΟΚ - ΚΙΝΑΛ, ώστε το κόμμα να είναι έτοιμο «δια παν ενδεχόμενο» και οι υποψήφιοι να ριχτούν από νωρίς στην μάχη του σταυρού.

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Α΄ Θεσσαλονίκης: Ο Χάρης Καστανίδης θα επιδιώξει την παραμονή του στη Βουλή έχοντας απέναντί του τον «ανδρουλακικό» Αντώνη Σαουλίδη.

Την εκλογική μάχη θα δώσουν επίσης οι γιατροί Νίκος Ξυλούρης, η Πέννυ Δαλαμπούρα, ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Θεσσαλονίκης Πέτρος Λεκάκης, ο πρώην υπουργός του ΠΑΣΟΚ Γιάννης Μαγκριώτης και ενδεχομένως ο Γιώργος Πινακίδης. Πληροφορίες θέλουν στη μάχη να ρίχνεται και η Κρυσταλλία Μουτάφη.

Β΄ Θεσσαλονίκης: Ο νυν βουλευτής Γιώργος Αρβανιτίδης θα κονταροχτυπηθεί με τον «ανδρουλακικό» Κώστα Πετρίδη για την έδρα. Δεδομένες θεωρούνται οι υποψηφιότητες του Θανάση Γλαβίνα, της Μαρίας Κιλαζίδου, του Μιχάλη Πάππου και της Κωνσταντίνας Αδάμου, ενώ πιθανή θεωρείται και εκείνη του Δημήτρη Στοϊτσα.

Κιλκίς: Ο νυν βουλευτής Γιώργος Φραγγίδης θα ριχτεί ξανά στη μάχη έχοντας απέναντι του τον Στέφανο Παραστατίδη, ενώ δεν θα είναι τελικά υποψήφιος ο Γιώργος Αναστασιάδης για προσωπικούς λόγους.

Πέλλα: Βέβαιες θεωρούνται οι υποψηφιότητες της Κικής Παπαδάκη, της Ραχήλ Αλεξανδρίδου, του Παναγιώτη Ζαρογουλίδη και του Αντώνη Ξυλουργίδη.

Πιερία: Η πρώην βουλευτής Μαρία Μίχου θα επιδιώξει την επιστροφή της στη Βουλή, ενώ σταυρό θα διεκδικήσει και ο Κώστας Κουτρούμπας.

Σέρρες: Δεδομένη θεωρείται η υποψηφιότητα του πρώην βουλευτή Μιχάλη Τζελέπη, ενώ νέα είσοδος στο «πράσινο» ψηφοδέλτιο είναι ο Παναγιώτης Καρίπογλου, πρόεδρος σήμερα στο δικηγορικό σύλλογο του νομού.

Ημαθία: «Κλειδωμένες» είναι οι υποψηφιότητες του πρώην δημάρχου Αλεξάνδρειας Μπάμπη Γκιόνογλου και της Ολυμπίας Αποστόλου που κάνει ντεμπούτο στο εκλογικό στίβο, ενώ παίζει δυνατά και το όνομα του Νίκου Τσιαμήτρου.

Χαλκιδική: Ο Απόστολος Πάνας διεκδικεί δυναμικά την επανεκλογή του, ενώ στον εκλογικό στίβο αναμένεται ακόμη να μπουν η Βαρβάρα Ταριάση, η Αννα Κατσαρού κ.α

lykavitos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΜΗ ΓΡΑΦΕΤΕ GREEKGLISH !