14 Μαΐου 2023

Μέσα σε 48 ώρες συγκεντρώθηκαν 85.000 ευρώ για την Νικολία

 


Στο δρόμο για την θεραπεία από τον σπάνιας μορφής όγκο στο νευρικό ιστό, που απειλεί τη ζωή της, η 12χρονη Νικολία από την Πάτρα, πέτυχε την πρώτη νίκη. Η τοπική κοινωνία της Αχαΐας, της Ηλεία αλλά και όλης της Ελλάδας, έδειξαν για άλλη μια φορά την αλληλεγγύη τους, απέναντι σε δύσκολες καταστάσεις για τους συνανθρώπους μας. Το σημαντικό ποσό που απαιτείται για την επέμβαση αφαίρεσης του όγκου στην Γερμανία, συγκεντρώθηκε σε λιγότερο από 48 ώρες και έτσι η Νικολία κέρδισε στην ελπίδα να επιστρέψει στην κανονικότητα της ζωής της, όπως ήταν δηλαδή πριν τον περασμένο Αύγουστο που διαγνώστηκε η πάθησή της.


Το πανελλήνιο ενδιαφέρον για την υγεία της 12χρονης Νικολίας από την Οβρυά Πατρών, η οποία τον περασμένο Αύγουστο διαγνώστηκε με έναν σπάνιο όγκο νευρικού ιστού που απειλεί τη ζωή της, επιβεβαιώθηκε με τον καλύτερο τρόπο.

Η περίπτωση της είναι αρκετά σπάνια, στην Ελλάδα κανένας γιατρός δεν μπορεί να την αναλάβει και η μόνη λύση βρίσκεται σε ένα ειδικό κέντρο για σπάνιες παθήσεις στο Ανόβερο της Γερμανίας. Ωστόσο το κόστος των 81.000 ευρώ είναι απαγορευτικό για τις δυνατότητες της οικογένειας που απεύθυνε έκκληση για βοήθεια προκειμένου η κόρη τους να πάρει τη ζωή της πίσω, καθώς οι γιατροί στη Γερμανία δίνουν ποσοστό επιτυχίας 99%.

Σύμφωνα με ανάρτηση του Μη Κερδοσκοπικού Οργανισμού "Πράξη Αγάπης" οι Έλληνες, συγκέντρωσαν σε λιγότερο από 48 ώρες το ποσό των 85.000 ευρώ και έτσι η Νικολία θα ταξιδέψει στο Ανόβερο.

Να θυμήσουμε πως η μητέρα της Νικολίας κατάγεται από χωριό του Πύργου και υπήρξε και στην Ηλεία ιδιαίτερο ενδιαφέρον για την περίπτωσή της.

Όπως αναφέρει η ανάρτηση:

""Στόχος επετεύχθη σε λιγότερο από δύο 24ωρα!
Χάρη στην τεράστια κινητοποίηση χιλιάδων ανθρώπων από την τοπική κοινωνία της Πάτρας αλλά και από όλη την Ελλάδα, συγκεντρώθηκε μέσα σε λιγότερο από δύο 24ωρα το υπέρογκο ποσό των 85.327 ευρώ για το ταξίδι ζωής της 12 ετών Νικολίας στο Ανόβερο, όπου θα υποβληθεί σε επέμβαση αφαίρεσης όγκου. Η καταμέτρηση των δωρεών είναι σε εξέλιξη και μέσα στις επόμενες ημέρες θα αναρτηθούν όλες αναλυτικά μια προς μια στην σελίδα της εκστρατείας της Νικολίας μας.
 
Σας ευχαριστούμε θερμά για την υποστήριξη και εκ μέρους της οικογενείας, η οποία είναι εξαιρετικά συγκινημένη με την αγάπη που τους δείξατε σε αυτήν τη δύσκολη στιγμή. Μέσα σε 2 μέρες όλοι μαζί κάναμε το ακατόρθωτο εφικτό. Τώρα η Νικολία θα δώσει τον δικό της αγώνα και ευχόμαστε από καρδιάς να πάνε όλα κατ ευχήν και να επιστρέψει υγιής στην Ελλάδα!
 
Γλυκό μας κορίτσι οι ευχές και οι προσευχές όλων μας είναι μαζί σου! Αναμένουμε με ανυπομονησία τις εξελίξεις!
 
Δείτε την εκστρατεία της Νικολίας εδώ: https://act-of-kindness.org/.../support-12years-old-nikolia/

Bestpatra.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΜΗ ΓΡΑΦΕΤΕ GREEKGLISH !