21 Απριλίου 2023

"Λυπάμαι που δεν υπάρχει θανατική ποινή στην Ελλάδα"




Ο πατέρας της Κάρολαιν, Ντείβιντ Κράουτς, μίλησε στο Mega για τη μικρή Λυδία και τη νέα ζωή της στις Φιλιππίνες αλλά και τον δολοφόνο του παιδιού του, Μπάμπη Αναγνωστόπουλο.

«Το φτωχό παιδί φυσικά αγνοεί ακόμη ότι πρέπει να μεγαλώσει χωρίς μητέρα και πατέρα λόγω της τρομερής πράξης του φυσικού της πατέρα. Είμαι αποφασισμένος ότι το τέρας που σκότωσε τη μητέρα της, δεν θα ξαναδεί ποτέ την εγγονή μου. Όπως και αυτά τα δύο παράλογα πλάσματα, οι γονείς του. Αυτή τη στιγμή η Λυδία έχει προσαρμοστεί πλήρως με την οικογένεια της μητέρας της στις Φιλιππίνες. Παίζει με τα ξαδέλφια της τις ζεστές ηλιόλουστες μέρες που μας κάνει…» είπε αρχικά ο Ντέιβιντ Κράουτς μιλώντας στο Mega.

Και συμπλήρωσε: «Σε κάποιο στάδιο της ζωής της θα πρέπει να της πουν γιατί τα ξαδέλφια της, που θεωρεί αδέλφια και αδελφές, έχουν όλοι ίσια, μαύρα μαλλιά, ενώ εκείνη έχει ένα χρυσό φωτοστέφανο από μπούκλες».


Στη συνέχεια, ο πατέρας της Καρολάιν δήλωσε πως λυπάται που δεν υπάρχει θανατική ποινή στην Ελλάδα καθώς ευχαρίστως θα τραβούσε έναν μοχλό «που θα έστελνε τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο στην κόλαση»!

Όσο για τους γονείς του συζυγοκτόνου, οι οποίοι αντέδρασαν όταν άκουσαν ότι το κοριτσάκι θα μετακομίσει στις Φιλιππίνες, είπε ότι το έκαναν «για εγωιστικούς λόγους» καθώς θέλουν «κάτι για να τους διασκεδάζει στα γεράματά τους».

«Μετά την απόφασή μας να μετακομίσει η Λυδία στις Φιλιππίνες για να μεγαλώσει σε ένα πιο νεανικό οικογενειακό περιβάλλον, οι γονείς του δολοφόνου αντέδρασαν σθεναρά σε αυτό και υπέβαλαν αίτηση για την αποκλειστική επιμέλεια του παιδιού. Αυτό δεν έγινε με γνώμονα το συμφέρον της μικρής, αλλά για καθαρά εγωιστικούς λόγους. Κάτι για να τους διασκεδάζει στα γεράματά τους».

thestival

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΜΗ ΓΡΑΦΕΤΕ GREEKGLISH !