1 Οκτωβρίου 2021

Παναγιώτης Σαββίδης" Γνωστό blog της Κατερίνης κάνει τις πλάτες και ξεπλένει εγκληματίες νεοναζί "
Για άλλη μια φορά το γνωστό «blog» της πόλης μας, κάνει τις πλάτες και ξεπλένει εγκληματίες νεοναζί, κακοποιώντας και διαστρεβλώνοντας με αυτό τον τρόπο την έννοια της «Λευτεριάς» που θέλει να επικαλείται.

Κραυγάζει εδώ και χρόνια «λευτεριά» στους ναζί, σε φασίστες, δικτάτορες, πραξικοπηματίες, εθνικόφρονες και πατριδοκάπηλους, «λευτεριά» σε ότι πιο στείρο, μαύρο, αντιδραστικό και αποκρουστικό μπορεί να υπάρχει στον απόπατο της κοινωνίας.

Ονειρεύεται ημέρες Παύλου Φύσα για αυτό επικροτεί την οργανωμένη δολοφονική επίθεση νεοναζί με καδρόνια, λοστούς και μαχαίρια εις βάρος αντιφασιστών φοιτητών.

Προβάλλει αυτούσια την προπαγάνδα των νάζι από τα αιμοσταγή σάιτ τους που δίνουν άλλοθι στην δολοφονική δράση.

Παρουσιάζει το γεγονός της επίθεσης σαν να μια αψιμαχία μαθητών, φοιτητών, που την ευθύνη φέρνουν οι φοιτητές.

Η βρώμικη και δολοφονική ιδεολογία του ναζισμού – φασισμού δεν πρόκειται να περάσει μέσα στα σχολεία και πουθενά, όσο και να θέλουν να την εξωραΐσουν συγκεκριμένα blog και σάιτ.

Οι απόγονοι των ταγματασφαλιτών, των χιτών και «ΠΑΟ» δεν έχουν σχέση με το λαϊκό και πατριωτικό αίσθημα.

Χίτες και ταγματασφαλίτες ήταν από την μεριά των κατακτητών φασιστών και πολέμησαν μαζί τους.

Πολέμησαν τους Έλληνες πατριώτες που συσπειρωμένοι στις Εαμικές αντιστασιακές οργανώσεις αγωνίστηκαν για λαϊκή λευτεριά και κυριαρχία.

Αυτοί σήμερα επιτίθενται με δολοφονικά μέσα σε αγωνιστές, κομμουνιστές, ριζοσπάστες ανθρώπους, δρώντας σαν μακρύ χέρι του συστήματος που θέλει λαό και νεολαία ραγιάδες και υποταγμένους.

Πατριδοκάπηλοι φασίστες και ναζί που δεν θέλουν τον λαό και την νεολαία οργανωμένους στο κίνημα τους και να αγωνίζονται ενάντια στις αντιλαϊκές επιλογές των αστικών κυβερνήσεων και καπιταλιστών που γονατίζουν την λαϊκή οικογένεια.

Η νεολαία πρέπει να σηκώσει κεφάλι και να ορθώσει τοίχος στον φασισμό ώστε να μην γίνει βορά εκμετάλλευσης και χειραγώγησης αυτών που θέλουν να την παραδώσουν στα μεγάλα αφεντικά σαν φθηνό και ευέλικτο εργατικό δυναμικό, που θα δέχεται τα πάντα, δεν θα αντιδρά, δεν θα διαμαρτύρεται στην αδικία και καταπίεση.

Αυτόν τον αγώνα οργανώνουν οι κομμουνιστές, τα μέλη και τα στελέχη του ΚΚΕ, οργανώνοντας παράλληλα την πάλη για τα εργατικά - λαϊκά – μισθολογικά - ασφαλιστικά δικαιώματα, για την ανεργία, την φτώχεια και την ακρίβεια.

Αυτός ο αγώνας με στόχο την κοινωνικοπολιτική ανατροπή είναι αγκάθι στο μάτι των μαντρόσκυλων του συστήματος, φασιστών και ναζί, που «δρούνε» με λύσσα, με κουκούλες στο σκοτάδι και με δολοφονικά μέσα ενάντια σε πρωτοπόρους κομμουνιστές, ριζοσπάστες – αγωνιστές, φοιτητές και εργαζόμενους.

Αυτοί που επωάζουν το αυγό του φασισμού είναι οι ίδιοι που δηλώνουν «πίστη» στο σάπιο σύστημα του καπιταλσιμου που θέλει τον λαό και την νεολαία να ζουν φοβισμένα στο περιθώριο της πολιτικής και κοινωνικής ζωής.

Φοβούνται η λαϊκή και νεανική αμφισβήτηση και οργή, να μην συναντηθεί με την οργανωμένη συνειδητή πολιτική δράση και πρωτοπορια, με το ανατρεπτικό – ταξικό κίνημα, με την πάλη για την κοινωνικοπολιτική ανατροπή.

Όσα εμπόδια και να βάλουν στην προοπτική της κοινωνικής απελευθέρωσης, οι κομμουνιστές όλο και περισσότεροι θα είναι εκεί για να τους χαλάνε τα σχέδια μαζί με τον λαό, με τους φασίστες να τρέχουν να κρυφτούν στις τρύπες τους.

Σαββίδης Παναγιώτης   


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΜΗ ΓΡΑΦΕΤΕ GREEKGLISH !