10 Μαρτίου 2021

Πήλιο: 50χρονος προσπάθησε επανειλημμένα να βιάσει 15χρονη!
Δεν σεβάστηκε το καινούργιο σπιτικό, που έφτιαξε ο αδερφός του με τη νέα του σύντροφο και το 15χρονο κοριτσάκι της. Εβαλε στο μάτι την ανήλικη και παρά το νεαρό της ηλικίας της φέρεται να την παρενόχλησε σεξουαλικά. Ηρθε σε επαφή μαζί της με διάφορα προσχήματα σαν «θείος» και σύμφωνα με καταγγελία προσπάθησε να τη βιάσει και μάλιστα περισσότερες από μία φορές.

Τον δρόμο της Δικαιοσύνης παίρνει καταγγελλόμενη υπόθεση απόπειρας βιασμού κατ’ εξακολούθηση ανήλικης με δράστη Βολιώτη ηλικίας περίπου 50 ετών, που σημειώθηκε σε περιοχή του Νοτίου Πηλίου το περασμένο καλοκαίρι.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η Εισαγγελία Βόλου διέταξε τη διενέργεια κατ’ επείγουσας προκαταρκτικής εξέτασης, προκειμένου να διαπιστωθεί αν ο 50χρονος προχώρησε όντως σε απόπειρα βιασμού της ανήλικης, προσβολή της γενετήσιας αξιοπρέπειάς της και σε εκτέλεση γενετήσιας πράξης με εκείνη. Στο πλαίσιο αυτό παρήγγειλε το Αστυνομικό Τμήμα Νοτίου Πηλίου να λάβει ανωμοτί κατάθεση από τον φερόμενο ως δράστη.

Η υπόθεση απασχολεί τη Δικαιοσύνη μετά από καταγγελία που έγινε στο Αστυνομικό Τμήμα της περιοχής, τόσο από τη μητέρα του κοριτσιού, όσο και από την ίδια την ανήλικη. Σύμφωνα με την καταγγελία, η ζωή είχε μετατραπεί σε εφιάλτης για την κοπέλα και μάλιστα στο ίδιο της το σπίτι εκεί που έπρεπε να αισθάνεται ήσυχη και ασφαλής. Ο 50χρονος ζούσε σε διαμέρισμα δίπλα από το σπίτι της οικογένειας και μπορούσε να έχει καθημερινή πρόσβαση σε αυτό. Μεγαλύτερος κατά πολλές δεκαετίες ούτως ή άλλως μπορούσε εύκολα να ξεγελάσει τη μικρούλα και βρίσκοντας διάφορα προσχήματα να την πλησιάσει για να ικανοποιήσει τις αρρωστημένες του ορέξεις.

Εκείνο που φαίνεται ότι δεν μπορούσε να υπολογίσει ο θρασύτατος ήταν ότι το κοριτσάκι θα αντιστεκόταν. Θα κατάφερνε να γλιτώσει από τα χέρια του, αλλά και να μιλήσει. Πώς αλλιώς να εξηγηθεί το γεγονός ότι, σύμφωνα με τα καταγγελλόμενα, επανέλαβε τις φρικτές πράξεις και δεν το έβαλε κάτω παρά τις αντιδράσεις. Προσπάθησε το ίδιο και δεύτερη φορά ίσως και τρίτη. Ευτυχώς η ανήλικη δεν υπέκυψε στα αρρωστημένα σχέδιά του. Αντίθετα κατάφερε να γλιτώσει τα χειρότερα.

Διατηρώντας καλή σχέση με τη μητέρα της μίλησε γρήγορα για τις πράξεις που την ενοχλούσαν. Μάνα και κόρη ενωμένες σαν γροθιά απευθύνθηκαν στην Αστυνομία. Ενημέρωσαν για όλες τις αρρωστημένες ενέργειες που είχαν διαταράξει την καθημερινότητά τους και την ησυχία στο σπίτι και ζήτησαν παραδειγματική τιμωρία του 50χρονου ως υπαίτιου για το δράμα που ζούσαν. Επισημαίνεται ότι ο σύντροφος της μητέρας της ανήλικης και πατριός της ανήλικης δεν είχε απολύτως καμία συμμετοχή.

Η δικογραφία της υπόθεσης διαβιβάστηκε στην Εισαγγελία Βόλου και διατάχθηκε κατ’ επείγουσα προκαταρκτική εξέταση

ΠΗΓΗ: εφημ. ΤΑΧΥΔΡΟΜΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΜΗ ΓΡΑΦΕΤΕ GREEKGLISH !