1 Οκτωβρίου 2020

Αστόρια: "Έφυγε" από τη ζωή ο Κατερινιώτης Δημήτριος "Ντάκης" Κιβωτίδης σε ηλικία 83 ετών

 


Στις 30 Σεπτεμβρίου 2020 στις 2:56 π.μ., σε ηλικία 83 ετών, έφυγε από τη ζωή ο Δημήτριος "Ντάκης" Κιβωτίδης γεννημένος στις 26 Οκτωβρίου 1936 στο Σουχούμι της Γεωργίας στη Ρωσία. Πάλεψε γενναία με τον καρκίνο αλλά τελικώς δεν τα κατάφερε. Έφυγε για τις γειτονιές των αγγέλων περιτριγυρισμένος από όλα τα μέλη της οικογένειάς του στην Αστόρια της Νέας Υόρκης.

Ο κ. Δημήτρης γεννήθηκε από τους γονείς του Σταύρο Κιβωτίδη και Ανδρομάχη (Πιπερίδου) ενώ έζησε μια όμορφη ζωή δίπλα και στην υπέροχη σύζυγό του Μαρία Κιβωτίδου (Μυλωνάς). Υπήρξε επίσης αγαπημένος πατέρας του Κωνσταντίνου Κιβωτίδη (σύζυγος Μαρία και εγγονός Πρύτανης) και γιος Σταύρος Κιβωτίδης (σύζυγος Ελένη και εγγονός Δημήτριος).


Ο κ. Δημήτρης  ήταν αγαπητός  από τα αδέλφια του. Κωνσταντίνος Κιβωτίδης (σύζυγος Ματίνα) του Σταθμού, Κατερίνη, Γιώργος Κιβωτίδης (σύζυγος Φελίτσα) του Manhasset New York και Ελένη Μπαλτάς (σύζυγος Ανδρέας) του Σταθμού, Κατερίνη, Ελλάδα. Ο Δημήτριος αγαπήθηκε πολύ από την ανιψιά του Κατερίνα και θα τον θυμόμαστε για πάντα.


Ο κ. Δημήτρης έζησε πραγματικά τη ζωή του στο έπακρο. Ως νεαρός άνδρας ενώ κατοικούσε στο Σταθμό, Κατερίνη, υπηρέτησε στον Ελληνικό Στρατό. Το επιχειρηματικό του πνεύμα τον έσπρωχνε συχνά, σε όλη την Αθήνα. Επιπλέον, ήταν ενεργό μέλος του Pontian Society Club της Astoria της Νέας Υόρκης. Και του άρεσε να κουβεντιάζει και να περνάει χρόνο με τους πελάτες του στο κατάστημα του, Jimmys Shoe Repair που βρισκόταν κάποτε στην East 79th Street, στην East Side του Μανχάταν της Νέας Υόρκης. Ήταν γνωστός από τα μέλη της οικογένειας και τους φίλους του για τους καλούς του τρόπους και την καλή καρδιά του. 


Η κηδεία του θα πραγματοποιηθεί στο Farenga Funeral Home που βρίσκεται στη διεύθυνση 3808 Ditmars Blvd, Astoria, NY 11105.


Επιμέλεια-Μετάφραση  Χάρης Μπαζάκος -Katerinipress


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΜΗ ΓΡΑΦΕΤΕ GREEKGLISH !