18 Οκτωβρίου 2018

Ξενοδοχείο Νικέλλη στο Ελατοχώρι

Στο μαγευτικό Eλατοχώρι, το Ξενοδοχείο Νικέλλη γίνεται σημείο συνάντησης της παράδοσης με το σήμερα και μια αφορμή για απόδραση όλο το χρόνο σε ένα πανέμορφο φυσικό τοπίο και έναν τόπο διαμονής με προσωπικότητα.

Από την πρώτη στιγμή που θα διαβείτε τις πόρτες του, θα σας αιφνιδιάσει ευχάριστα ο συνδυασμός ετερόκλητων στοιχείων σε ένα συγκλονιστικό αποτέλεσμα. Στιβαρή πέτρα, μασίφ ξύλο, μαντέμι και μπρούντζος, κεραμίδι και κρύσταλλο δένουν αρμονικά αναδεικνύοντας τις λιτές γραμμές του ξενοδοχείου. Ο διακοσμητής Κωνσταντίνος Παπαδόπουλος έχει αποφύγει αριστοτεχνικά τη φλύαρη διακόσμηση, βάζοντας παντού την προσωπική του σφραγίδα με αυθεντικές πινελιές στυλ και αισθητικής.

Το σκηνικό των χώρων έρχεται να συμπληρώσει η αντανάκλαση από τη λάμψη και τη θαλπωρή του τζακιού που ξυπνάει μνήμες ανεμελιάς, φροντίδας και ολύμπιας ηρεμίας.

Η γευστική αποπλάνηση περιλαμβάνει σπιτικά γλυκά και πίτες, παραδοσιακές συνταγές μαγειρεμένες με οικολογικά υλικά από το περιβόλι του Νικέλλη και κρέατα παραγωγής Ελατοχωρίου, ενώ η έννοια του ευ ζην βρίσκει την πρακτική εφαρμογή της σε μια ατελείωτη λίστα απολαύσεων: Από το χαλαρωτικό υδρομασάζ, τη γεύση του μεθυστικού κρασιού από την κάβα του Νικέλλη, μέχρι τη σπιτική θαλπωρή που θα σας τυλίγει κάθε λεπτό.

Εκτός του ξενοδοχείου σας περιμένουν ονειρεμένες αποδράσεις, όπως σκι στο χιονοδρομικό κέντρο Ελατοχωρίου και διαδρομές στις πλαγιές των Πιέριων Ορών και του Ολύμπου.

Ελατοχώρι
Τηλ: +30 2351 0 82218
Φαξ: +30 2351 0 82193
Email: info@nikelli.gr
Website: http://www.nikelli.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΜΗ ΓΡΑΦΕΤΕ GREEKGLISH !