25 Αυγούστου 2018

Επισκέψεις υποψηφίων Δημάρχων στον Καπνικό Σταθμό Κατερίνης



Η πρόταση της Εθελοντικής Ομάδας Δράσης Ν. Πιερίας για τη δημιουργία "Αντιδημαρχίας Αλληλεγγύης" στον Δήμο Κατερίνης παρουσιάζει μεγάλο ενδιαφέρον.

Το απόγευμα της Τετάρτης 22 Αυγούστου 2018, ο υποψήφιος Δήμαρχος Κατερίνης κ. Λιακόπουλος Αθανάσιος, μετά από συνεννόηση με την Εθελοντική Ομάδα Δράσης Ν. Πιερίας, επισκέφτηκε τον Καπνικό Σταθμό Κατερίνης και ξεναγήθηκε στους χώρους του.

Ήταν πρώτη επίσκεψη του κ. Λιακόπουλου στην οδό Φλέμινγκ μετά την ανακοίνωση της υποψηφιότητάς του, κατά τη διάρκεια της οποίας συζητήθηκε το πλαίσιο μιας μελλοντικής συνεργασίας με την ΕΟΔνΠ.

Ο κ. Λιακόπουλος και ο υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος κ. Παγούρας Ανδρέας βρέθηκαν στους χώρους των κοινωνικών δομών του Καπνικού Σταθμού και συζήτησαν με τους εθελοντές της ομάδας.

Τον Καπνικό Σταθμό επισκέφτηκαν πρόσφατα ο Δήμαρχος Κατερίνης κ. Σάββας Χιονίδης αλλά και ο υποψήφιος Δήμαρχος κ. Νταντάμης Γεώργιος με ομάδα συνεργατών τους.

Εντός των επόμενων εβδομάδων έχουν προγραμματιστεί συναντήσεις με όλους τους επικεφαλής των υποψήφιων συνδυασμών, σε ένα ευρύτερο περιβάλλον, με στόχο τη διεξαγωγή δημόσιου διαλόγου παρουσία των μελών της ομάδας αλλά και την κατάθεση συγκεκριμένων προτάσεων και από τις δύο πλευρές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΜΗ ΓΡΑΦΕΤΕ GREEKGLISH !