11 Μαΐου 2020

Αποκαταστάθηκαν βλάβες στο αρδευτικό δίκτυο σε Σβορώνο και Τρίλοφο



Με στόχο την υποστήριξη της καθημερινότητας και την αντιμετώπιση υφιστάμενων προβλημάτων, σειρά εργασιών εκτελούνται την τρέχουσα περίοδο στις Τοπικές - Δημοτικές Κοινότητες, με την παρέμβαση των Υπηρεσιών του Δήμου Κατερίνης και τον συντονισμό του Αντιδημάρχου Τεχνικών Έργων Γιάννη Συμεωνίδη.


Προς την κατεύθυνση αυτή, στην Τ.Κ. Τριλόφου, υλοποιήθηκαν συντηρήσεις στην αγροτική οδοποιία, ενώ αποκαταστάθηκαν βλάβες στο αρδευτικό δίκτυο. Αντίστοιχες εργασίες έγιναν και στη Δ.Κ. Σβορώνου, παρουσία του Αντιδημάρχου Καθαριότητας Γιώργου Κυριακίδη, του προέδρου της Δ.Κ. Χρήστου Κωνσταντινίδη, καθώς και των υδρονομέων της περιοχής. Επιπλέον, στον Σβορώνο δόθηκε έμφαση στον καθαρισμό των κεντρικών αρδευτικών καναλιών & ρεμάτων.

Παράλληλα, στην Τ.Κ. Νεοακαισάρειας, τον εξωραϊσμό, τη λειτουργικότητα του δημόσιου χώρου, την άνετη πρόσβαση των κατοίκων εξυπηρετεί η αποκατάσταση και επίστρωση πεζοδρομίων με κυβόλιθους, στον προαύλιο χώρο του κτιρίου (Εκθετήριο), που στεγάζει τη δράση του, ο Όμιλος Φίλων της Φύσης και του Ανθρώπου "Μαστόδοντας - Νεοκαισάρεια".

«Με τον συντονισμό του Δημάρχου Κώστα Κουκοδήμου σε συνεργασία με τα Τοπικά Συμβούλια, παρεμβαίνουμε έγκαιρα βελτιώνοντας την καθημερινότητα των κατοίκων και προγραμματίζουμε τη δημιουργία των απαραίτητων για κάθε Τοπική Κοινότητα υποδομών» επισημαίνει σε δήλωσή του, ο κος Συμεωνίδης.





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΜΗ ΓΡΑΦΕΤΕ GREEKGLISH !