25 Ιανουαρίου 2021

Πολυχώρος Εκδηλώσεων – Δεξιώσεις Γάμων – Βαπτίσεων Δηβέλια στο Ωραιόκαστρο Θεσσαλονίκης




Ο πολυχώρος Δηβέλια αποτελεί την ιδανική επιλογή για όλους εσάς, που επιθυμείτε να ζήσετε το όνειρό σας για έναν τέλειο γάμο, μια παραμυθένια βάπτιση, μια άρτια οργανωμένη εταιρική εκδήλωση ή ένα πολύχρωμο, κεφάτο πάρτι γενεθλίων, σ’ ένα ζεστό, καλαίσθητο περιβάλλον που αποπνέει μια ιδιαίτερη αίσθηση διακριτικής πολυτέλειας!

Σας καλωσορίζουμε σε έναν μοναδικό χώρο, όπου συνδυάζονται αρμονικά η άνεση, η κομψότητα και οι εξαίσιες γεύσεις του ειδικά εκπαιδευμένου σεφ και ο οποίος σας επιτρέπει να διοργανώσετε σε εξαιρετικά καλές τιμές την εκδήλωσή σας, όλες τις εποχές του έτους.

Για τη δεξίωση του γάμου σας στους εξωτερικούς χώρους, διαθέτουμε υπέροχη αυλή με πισίνα, εξοπλισμένη με σκηνές και κιόσκια που δημιουργούν ένα μαγευτικό σκηνικό για την εκδήλωσή σας, κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού, ιδανική για να φιλοξενήσει ένα μεγάλο αριθμό προσκεκλημένων.

Ιδανικός χώρος για την δεξίωση σας είναι και ο κήπος με τους φοίνικες. Ένας εξαιρετικά όμορφα διαμορφωμένος χώρος που συνδυάζεται άψογα με την κλειστή αίθουσα όταν ο καιρός είναι άστατος.

Ενώ η πλήρως ανακαινισμένη κλειστή αίθουσά μας δημιουργεί θαλπωρή, ένα φιλόξενο περιβάλλον που επιτρέπει στους καλεσμένους σας να νιώσουν οικεία και άνετα!

Σας προσκαλούμε να μας επισκεφθείτε! Η ζεστή ατμόσφαιρα, η καλαισθησία και η λειτουργικότητα όλων των χώρων μας θα σας εντυπωσιάσει και το άψογο και άριστα εκπαιδευμένο προσωπικό μας θα βρίσκετε δίπλα σας για να καλύψει κάθε επιθυμία σας.



Θα μας βρείτε

Δηβέλια
Xατζηκουκούτσης Γεώργιος
7 χλμ. Θεσ/νίκης-Ωραιοκάστρου, Θεσσαλονίκη 546 25
Τηλέφωνο: 2310698 907
Κινητό: 6947699297
info@divelia.gr




https://www.divelia.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΜΗ ΓΡΑΦΕΤΕ GREEKGLISH !