24 Ιανουαρίου 2021

Ταβέρνα το Κάστρο στην Άνω Πόλη Θεσσαλονίκης




Η ταβέρνα μας βρίσκεται στην Άνω Πόλη της Θεσσαλονίκης και ονομάζεται ΤΟ ΚΑΣΤΡΟ. Από το 1985 έως και σήμερα φροντίζουμε καθημερινά για την άψογη εξυπηρέτηση όλων των πελατών μας, με νόστιμα και μοναδικά πιάτα που φτιάχνουμε με μεράκι και αγάπη, εμπνευσμένοι από παραδοσιακές συνταγές της ελληνικής κουζίνας και παράδοσης.


Ιδιοκτήτης της ταβέρνας είναι ο κ. Πλασταράς Ιωάννης που μαζί με τη σύζυγό του, κ. Όλγα Πλασταρά, φροντίζουν για την απόλυτη ικανοποίηση των πελατών τους.



Οι δυο τους, παρέα, δημιούργησαν το χώρο, με αγάπη και σεβασμό προς τον πελάτη, πριν από είκοσι οκτώ ολόκληρα χρόνια. Στο Κάστρο θεωρούμε ότι όσοι μας επισκέπτονται είναι φιλοξενούμενοί μας. Βρισκόμαστε, έτσι, κοντά στον καθένα σας και δημιουργούμε ένα φιλικό και ζεστό κλίμα, το οποίο δεν συναντάς συχνά στις μεγάλες και απρόσωπες πόλεις, όπως η Θεσσαλονίκη. Διακοσμήσαμε την ταβέρνα μας με αγάπη και μεράκι. Θέλαμε από την πρώτη στιγμή να αποπνέει ένα αίσθημα οικειότητας και να είναι κοντά στα ελληνικά δεδομένα. Όπως ακριβώς εκτιμάμε την ελληνική κουζίνα, άλλο τόσο εκτιμάμε και την ελληνική παράδοση.



Στο χώρο μας μπορείτε να δείτε όμορφες τοιχογραφίες φιλοτεχνημένες από φίλους ζωγράφους, φωτογραφίες από όλα αυτά τα χρόνια λειτουργίας μας, παλιά σκεύη μαγειρικής -απαραίτητα εργαλεία της παλιάς Ελληνίδας νοικοκυράς που μαγείρευε καθημερινά για τη μεγάλη ελληνική οικογένεια-, γραμμόφωνο, καθώς και πολλά φυτά, μιας και τρέφουμε συμπάθεια στην ύπαρξή τους.



Ελάτε στο χώρο μας… ΣΤΟ ΚΑΣΤΡΟ ΜΑΣ, για να δοκιμάσετε καλομαγειρεμένα φαγητά, να πιείτε κρασί και να περάσετε ανέμελες ώρες με την παρέα σας, ακόμα και… μετά μουσικής! Όλα μας τα γεύματα παρασκευάζονται με αγνά υλικά, όπως αυτά που θα χρησιμοποιούσαμε αν μαγειρεύαμε στο σπίτι μας για τους φίλους μας.

​Όλοι όσοι δουλεύουμε για την ταβέρνα ΤΟ ΚΑΣΤΡΟ, στη Θεσσαλονίκη, είμαστε πάντοτε σε θέση να εξυπηρετήσουμε άμεσα και με καλή διάθεση όσους μας εμπιστεύονται. Θέλουμε να δίνουμε τον καλύτερό μας εαυτό, καθημερινά, σε όλους εσάς που αυτά τα χρόνια απολαμβάνετε την παρουσία μας στο χώρο της εστίασης και του ποιοτικού φαγητού.


Τέλος, διαθέτουμε τις καλύτερες τιμές χωρίς να κάνουμε καμία απολύτως έκπτωση στην ποιότητα, αντιλαμβανόμενοι πλήρως τις παρούσες οικονομικές συνθήκες.



ΤΑΒΕΡΝΑ
ΤΟ ΚΑΣΤΡΟ


Ελευθέριου Βενιζέλου 10 & Κύπρου (γωνία),

Άνω Πόλη, Θεσσαλονίκη, Τ.Κ. 554 38


Τηλ.: 2310 204808
Κιν.: 6995 135890


Email: info@tokastrotaverna-thessaloniki.gr


http://www.tokastrotaverna-thessaloniki.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΜΗ ΓΡΑΦΕΤΕ GREEKGLISH !