24 Ιανουαρίου 2021

Αίθουσα εκδηλώσεων Hamos Place στην Ελασσόνα




Η αίθουσα εκδηλώσεων Hamos Place σας προσφέρει περισσότερα από όσα μπορείτε να φανταστείτε – πολυτέλεια, άψογο service, καθαριότητα, άριστα ηχητικά συστήματα!

Ο χώρος μπορεί να φιλοξενήσει έως και 700 άτομα, ενώ η επιλογή του μουσικού προγράμματος είναι πλούσια, διότι υπάρχουν υποδομές για ζωντανή μουσική, αλλά και για πρόγραμμα με DJ.

Η κουζίνα με την προσωπική φροντίδα των ιδιοκτητών αποτελεί το μεγάλο πλεονέκτημα του χώρου. Το μενού προσαρμόζεται για κάθε περίσταση σύμφωνα με τα γούστα των πελατών, διότι η ικανοποίησή τους είναι ο βασικότερος στόχος. Για διευκόλυνση προτείνονται και έτοιμα δοκιμασμένα μενού για διαφορετικές περιστάσεις.

To Hamos Place αναλαμβάνει και catering! Για εκείνους που επιθυμούν η εκδήλωσή τους να διοργανωθεί σε κάποιο προσωπικό χώρο, η κουζίνα της αίθουσας μπορεί να «μεταφερθεί», προσφέροντας την ίδια άριστη ποιότητα και service!

Η αίθουσα φροντίζει για την άνεση, την ξεκούραση και το φρεσκάρισμα των νεόνυμφων προσφέροντας δωμάτιο ξεκούρασης κατάλληλο και για την προετοιμασία της εισόδου του ζεύγους.

Hamos Place – Ο καταλληλότερος χώρος και η κορυφαία επιλογή για κάθε είδος εκδήλωσης – συνέδρια, γάμους, βαπτίσεις!

Hamos Place – στις πιο σημαντικές στιγμές της ζωής σας!

Ολυμπιωτίσσης 13, Ελασσόνα
Τηλ: 24930 29515, Fax: 24930 29517
Κιν: 6972 602848

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΜΗ ΓΡΑΦΕΤΕ GREEKGLISH !