15 Απριλίου 2019

Φύτευση δέντρων και ανθοφόρων λουλουδιών στην ΠερίστασηΗ ενίσχυση του πρασίνου σε όλο το εύρος του Δήμου και η αναμόρφωση των κοινόχρηστων χώρων συνιστούν διαχρονικά προτεραιότητες της Αντιδημαρχίας Περιβάλλοντος & Πρασίνου του Δήμου Κατερίνης. Προς την κατεύθυνση αυτή, φύτευση δέντρων και ποικιλίας εποχικών λουλουδιών έγινε (στη διάρκεια της περασμένης εβδομάδας), στην Δημοτική Κοινότητα Περίστασης.

Όπως τονίζει σε δήλωσή του ο αρμόδιος αντιδήμαρχος Κώστας Τσιουκάνης: «Οι φυτεύσεις και η συντήρηση του πρασίνου στους πολυσύχναστους χώρους, τις πλατείες, τον πεζόδρομο, τα πάρκα και ταυτόχρονα στους συνοικισμούς και την περιφέρεια είναι καθημερινή μας μέριμνα. Επιδίωξή μας είναι όλα αυτά τα σημεία να αποτελούν ένα πραγματικό στολίδι που θα χαίρονται οι Δημότες και οι επισκέπτες της Κατερίνης. Άλλωστε η ενίσχυση με πράσινο και η αισθητική αναβάθμιση των κοινόχρηστων χώρων μας αφορά όλους».
Αξίζει να σημειωθεί, ότι, σε όλους τους κοινόχρηστους χώρους πρασίνου καθημερινά και συστηματικά είναι σε εξέλιξη παρεμβάσεις συντήρησης και πιο συγκεκριμένα κλαδεύονται δέντρα, γίνεται καθαρισμός, φύτευση νέων φυτών κ.ο.κ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΜΗ ΓΡΑΦΕΤΕ GREEKGLISH !