16 Μαΐου 2020

Η Κατερινιώτισα Μαριάννα Δημούση μας παρουσιάζει το "Πυροτέχνημα"

Η Μαριάννα Δημούση, γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Κατερίνη μέχρι που πέρασε στο Πανεπιστήμιο και έφυγε στη Θεσσαλονίκη. Από τα παιδικά της χρόνια ξεκίνησε την ενασχόληση της με την μουσική και το τραγούδι, στην αρχή με πιάνο και ωδείο και στην συνέχεια με χορωδίες κλασικές αλλά και παραδοσιακές.
Στην εφηβική ηλικία ξεκίνησε η πρώτη της επαφή με την σκηνή και τον πολύ κόσμο ως θεατές. Ήταν τότε που άρχισε να ενασχολείται με πολλά διαφορετικά είδη τραγουδιού όπως λαϊκό, παραδοσιακό αλλά και έντεχνο. Ιδιαίτερη βοήθεια σε αυτές τις μουσικές αναζητήσεις, της προσέφερε το Μουσικό σχολείο στο οποίο πήγαινε.Σημερα διαμένει στην Θεσσαλονίκη και σπουδάζει στο Τμήμα Μουσικής Επιστήμης Πανεπιστημίου Μακεδονίας με ειδίκευση το παραδοσιακό τραγούδι. Παράλληλα ασχολείται και επαγγελματικά με το τραγούδι, κάνοντας επιλεγμένες live εμφανίσεις, σε διαφορα σημεία της Ελλάδας.


Το όνειρο της είναι να βρεθει σε πολύ μεγάλο κοινό, με μεγάλη ορχήστρα και να μεταδώσει στο κοινό, όλα της τα συναισθήματα. Μια από τις μεγαλύτερες και πιο δυνατές εμπειρίες της ζωής της ήταν η συμμετοχή της, στο The Voice of Greece 2017 όπου και ξεχώρισε με την ομάδα του Κωστή Μαραβέγια.
Τώρα, για την πρώτη της δισκογραφική δουλειά, την υποδέχεται στην οικογένεια της, η Free Records η δισκογραφική η οποία υποστηρίζει νέους καλλιτέχνες, η οποία έχει έδρα την Αθήνα, σφραγίζοντας την μεταξύ τους συνεργασία, με την κυκλοφορία ενός digital single. Το νέο του digital single έχει τον τίτλο “ΠΥΡΟΤΕΧΝΗΜΑ” ένα ντουέτο μαζί με τον τραγουδοποιό Γιάννη Γρηγοριάδη, του οποίου την μουσική υπογράφει ο ίδιος ο Γιάννης Γρηγοριάδης και τους στίχους η Έλσα Αμανατίδου. Η ενοχρήστρωση έγινε από τον Γιάννη Γκιούρα / Studio New Sound στην Θεσσαλονίκη και Executive producer είναι ο Παύλος Χριστοδούλου.
Ακούστε το τραγούδι της ΕΔΩ

https://musicafe.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΜΗ ΓΡΑΦΕΤΕ GREEKGLISH !