25 Ιανουαρίου 2018

Κολινδρός: Ημερίδα για προγράμματα ERASMUS+ στον τομέα της Σχολικής εκπαίδευσης



Πραγματοποιήθηκε σήμερα Πέμπτη 25 Ιανουαρίου 2018 στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του Πολιτιστικού Συλλόγου Κολινδρού «Νικόλαος Λούσης» Ημερίδα Διαχείρισης Προγραμμάτων Σχολικής Εκπαίδευσης ERASMUS+ και Διάχυσης αποτελεσμάτων σχεδίων που υλοποιούνται. Η Ημερίδα διοργανώθηκε από τη Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Πιερίας μέσω του Γραφείου Σχολικών Δραστηριοτήτων και το 2ο Δημοτικό Σχολείο Κολινδρού. Την Ημερίδα παρακολούθησαν ο Σχολικός Σύμβουλος της 4ης Ε.Π. Πιερίας Κ. Κων/νος Δαραής, Διευθυντές σχολικών Μονάδων από την Πιερία, τη Θεσσαλονίκη και την Ημαθία και εκπαιδευτικοί που ενδιαφέρονται να ενημερωθούν για τις συγκεκριμένες δράσεις και να υλοποιήσουν ένα σχέδιο Σχολικής Εκπαίδευσης.

Στην Ημερίδα βασικοί εισηγητές ήταν ο Διευθυντής του 2ου Δημ. Σχ. Κολινδρού και συντονιστής Σχεδίου Διακρατικής Σχολικής Σύμπραξης Δημ. Χλεμές και η Αναστασία Ασικίδου εκπαιδευτικός του 3ου ΓΕΛ Βέροιας, συντονίστρια επίσης Διακρατικού Σχεδίου.

Χαιρετισμό στη Ημερίδα απηύθυνε η Υπεύθυνη Σχολικών Δραστηριοτήτων Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Νομού Πιερίας Μαργαρίτα Αμανατίδου.



Το μεγάλο ενδιαφέρον των συμμετεχόντων εκπαιδευτικών απέδειξε πως η Ημερίδα πέτυχε το βασικό σκοπό της που ήταν η ενθάρρυνση σχεδιασμού ανάλογων εκπαιδευτικών προγραμμάτων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΜΗ ΓΡΑΦΕΤΕ GREEKGLISH !