18 Ιανουαρίου 2019

Ο ΑΝΔΡΕΑΣ ΠΑΡΤΑΛΑΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ «ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΤΩΡΑ»



Την υποψηφιότητα του Ανδρέα Παρτάλα με τον συνδυασμό «Ανανέωση Τώρα» για τον Δήμο Κατερίνης ανακοίνωσε ο επικεφαλής, Γιώργος Νταντάμης. Ο κ. Παρτάλας είναι Διευθυντής του Ραδιοφωνικού Σταθμού «Πανόραμα 100,8 FM» και στο παρελθόν διετέλεσε τοπικός σύμβουλος Μηλιάς.




«Με χαρά και ικανοποίηση υποδεχόμαστε την υποψηφιότητα του αγαπητού φίλου Ανδρέα Παρτάλα από την Κ. Μηλιά στον συνδυασμό μας "Ανανέωση τώρα". Η επιχειρηματική και αυτοδιοικητική του δράση, είναι τα εχέγγυα εκείνα που διασφαλίζουν την δυνατότητα προσφοράς του στην κοινή μας προσπάθεια για ένα ΔΗΜΟ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ΠΟΥ ΑΞΙΖΕΙ ΚΑΙ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΖΕΙΣ. Καλώς ήρθες φίλε Ανδρέα. Έχεις να προσφέρεις πολλά στον τόπο μας και κυρίως στους συνδημότες μας. Καλή δύναμη και καλή επιτυχία», δήλωσε ο κ. Νταντάμης.

Ανδρέας Παρτάλας:

«Είμαι βέβαιος ότι ο Γ. Νταντάμης με τη συνεργασία όλων μπορεί να αλλάξει τη μοίρα του τόπου»

Η δήλωση του κ. Παρτάλα:

Αγαπητές Συνδημότισσες, αγαπητοί Συνδημότες,
Έχω τη χαρά να ανακοινώσω την υποψηφιότητά μου με τον Ανεξάρτητο Συνδυασμό «ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΤΩΡΑ», επικεφαλής του οποίου είναι ένας ικανός και άξιος συμπολίτης μας, ο Γιώργος Νταντάμης, ο οποίος έχει υπηρετήσει την Κατερίνη μας ως Δημοτικός Σύμβουλος και ως Αντιπρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, ενώ έχει υπηρετήσει και την Πιερία μας ως Νομαρχιακός Σύμβουλος αλλά και για 4 χρόνια ως Πρόεδρος του Νομαρχιακού Συμβουλίου Πιερίας.
Δεν είναι η πρώτη φορά που θέτω υποψηφιότητα στην Αυτοδιοίκηση. Όπως είναι γνωστό, για πρώτη φορά είχα εκλεγεί το 2010 με τον Συνδυασμό «Πολίτες σε Δράση» και υπηρέτησα τον Δήμο Κατερίνης ως Σύμβουλος στην Τοπική Κοινότητα της Μηλιάς, αγωνιζόμενος, μαζί με άλλα στελέχη του Τοπικού μας Συμβουλίου για τα συμφέροντα του τόπου μας.
Δυστυχώς, κατά την παρούσα Δημοτική Θητεία, η περιοχή μας επλήγη από μια αρνητική απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου Κατερίνης, όταν χωρίς να ερωτηθούμε εμείς οι πολίτες της Μηλιάς, αποφασίστηκε καταστροφή σημαντικού τμήματος Δάσους των Πιερίων Ορέων προκειμένου να εγκατασταθούν εκεί ανεμογεννήτριες.
Προσωπικά, είχα αποφασίσει εδώ και αρκετό καιρό να μη θέσω ξανά υποψηφιότητα, επειδή ήθελα να αφοσιωθώ ξανά στη μεγάλη μου αγάπη, τον Ραδιοφωνικό Σταθμό «Πανόραμα 100,8 FM», τον οποίο διευθύνω για πάνω από 25 χρόνια αλλά τελικά ο Γιώργος Νταντάμης με έπεισε να είμαι ξανά υποψήφιος για το Δημοτικό Συμβούλιο Κατερίνης.
Σήμερα, λοιπόν, θέτω την υποψηφιότητά μου ξανά στον Δήμο Κατερίνης, συμμετέχοντας σε έναν Ανεξάρτητο Συνδυασμό και στηρίζοντας τον Υποψήφιο Δήμαρχο, Γιώργο Νταντάμη.
Πρόκειται για έναν άνθρωπο τον οποίο γνωρίζω πάρα πολύ καλά, έναν άνθρωπο με τον οποίο συνδέομαι με ειλικρινή φιλία, έναν άνθρωπο αρχών, έναν ακέραιο χαρακτήρα, έναν Αρχιτέκτονα Μηχανικό με όραμα, έναν επιφανή συμπολίτη μας για τον οποίο είμαι βέβαιος ότι με τη βοήθεια, τη συνεργασία και τη συμπαράσταση όλων, πολιτών και φορέων, ο Γιώργος Νταντάμης μπορεί να αλλάξει τη μοίρα του τόπου μας.
Εγώ, η σύζυγός μου, Χρυσούλα Μυρωτή, και τα δύο μου παιδιά, ευχαριστούμε τον Γιώργο Νταντάμη για την πρόσκληση συμμετοχής μου στο πραγματικά Ανεξάρτητο Ψηφοδέλτιο «ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΤΩΡΑ» και δηλώνουμε ότι θα αγωνιστούμε, μαζί με πολλούς άλλους κατοίκους της περιοχής μας, αλλά όχι μόνο, για τα πραγματικά συμφέροντα του Δήμου Κατερίνης. ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΔΗΜΟ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ΠΟΥ ΑΞΙΖΕΙ ΚΑΙ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΖΕΙΣ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΜΗ ΓΡΑΦΕΤΕ GREEKGLISH !