14 Μαΐου 2015

Συνελήφθη 60χρονος στην Αριδαία για λαθραία τσιγάρα

Στο πλαίσιο στοχευμένων δράσεων για την καταπολέμηση του παρεμπορίου λαθραίων τσιγάρων, συνελήφθη χθες (13-05-2015) το πρωί σε περιοχή της Πέλλας από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αριδαίας, ένα άτομο για λαθρεμπόριο τσιγάρων.

Πρόκειται για έναν 60χρονο ημεδαπό, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για παράβαση της Νομοθεσίας περί Τελωνειακού κώδικα.
Ειδικότερα, χθες (13-05-2015) το πρωί στην Αριδαία, κατά τον αστυνομικό έλεγχο στο όχημα που επέβαινε ο 60χρονος, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 60 αδασμολόγητα πακέτα τσιγάρων.
Σε έρευνα που ακολούθησε στην οικία του καθώς και σε χώρο που χρησιμοποιούσε στην Αριδαία, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 737 πακέτα τσιγάρων και 900 συσκευασίες καπνού, τα οποία δεν έφεραν την ειδική ταινία φόρου κατανάλωσης του Ελληνικού Δημόσιου.
Επιπλέον, κατασχέθηκε το χρηματικό ποσό των 75 ευρώ που βρέθηκε στην κατοχή του 60χρονου προερχόμενο από πώληση λαθραίων τσιγάρων, καθώς και το προαναφερόμενο όχημα, ως μέσω μεταφοράς.
Οι λαθραίες ποσότητες τσιγάρων και καπνού, θα αποσταλούν στο Τελωνείο Σκύδρας για τον προσδιορισμό των διαφυγόντων φόρων και δασμών.
Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Έδεσσας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΜΗ ΓΡΑΦΕΤΕ GREEKGLISH !