6 Απριλίου 2016

Το Κοινωνικό Παντοπωλείο της ΕΟΔΝΠ συνεχίζει το έργο του

Περισσότεροι από 15 τόνοι τροφίμων μακράς διαρκείας, όπως όσπρια, ζυμαρικά, ζάχαρη, αλεύρι, λάδι, γάλα κλπ., συγκεντρώθηκαν φέτος από τις δικές σας προσφορές κατά τη διάρκεια λειτουργίας του Χριστουγεννιάτικου Χωριού του Κόσμου στον Καπνικό Σταθμό Κατερίνης. Από αυτά τα τρόφιμα τροφοδοτούνται σήμερα περίπου 400 συμπολίτες μας.

Κάθε οικογένεια παίρνει κάθε μήνα, ανάλογα με τον αριθμό των μελών της, μέχρι και 40 κιλά τρόφιμα, αφού πρώτα ένα από τα μέλη της συμμετέχει για 8 ώρες στις καθημερινές εργασίες του Καπνικού Σταθμού (καθαρισμός, διαλογή φαρμάκων, συσκευασία, μεταφορά και τακτοποίηση υλικών κλπ.). Δηλαδή, κάθε οικογένεια για να λάβει τα τρόφιμά της πρέπει πρώτα να συμπληρώσει 8 ώρες εργασίας τον μήνα. Από αυτόν τον κανόνα εξαιρούνται οι ηλικιωμένοι που ζουν μόνοι και οι χρόνιοι ασθενείς. Γι αυτούς συνήθως προσφέρουν εργασία φίλοι ή γνωστοί.
Αν λοιπόν γνωρίζετε κάποια οικογένεια ανέργων που αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα επιβίωσης, σας παρακαλούμε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο τηλέφωνο 6981 66 51 58. Οι οικογένειες που εντάσσονται στο  Κοινωνικό Παντοπωλείο της Εθελοντικής Ομάδας Δράσης Ν. Πιερίας παίρνουν δωρεάν και τα φάρμακα που χρειάζονται από το Κοινωνικό Φαρμακείο της ομάδας. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΜΗ ΓΡΑΦΕΤΕ GREEKGLISH !